Ezt üzenik az angyalok 2019. szeptember hónapjára

Ezt üzenik az angyalok 2019. szeptember hónapjára!

Szeptemberben új mederbe terelődhetnek a kapcsolataid, fontos, hogy légy mindig a lehető legtürelmesebb, hallgass az intuíciódra és próbáld együttérzéssel szemlélni az eseményeket.

Türelempróbáló napokkal kezdődik a szeptember, de a lényeg a kitartás, és minden jóra fog fordulni. Légy kedves, senkire se próbáld ráerőltetni a véleményed, ne erőltess most semmit. A megvilágosodás időszaka következik, de hagyni kell, hogy mindenki a saját tempójában haladjon.

Önmagadról kell gondoskodnod, fejleszd az önszereteted, hallgass az intuíciódra, és tedd azt, ami a legfontosabb számodra. Most követendő példa lehetsz bárki számára, bízz a képességeidben, és éld a számodra legtökéletesebb életet. Engedd el a múlt sérelmeit, a tisztító energiák most segítségedre lesznek abban, hogy egy teljesen új életet kezdhess.

Olyan energetikai töltést kapsz, amely hatására megnő a belső erőd és valósággal ragyogni fogsz.

Megbizonyosodsz arról, hogy kik is az igazi barátaid, ki az, aki a megpróbáltatások ideje alatt is melletted marad. Ne ítélkezz senki felett, légy türelmes, hagyd, hogy közelebb kerülhess az emberekhez, és önzetlen segítséget nyújthass nekik.

A hónap első felében úgy fogod érezni magad, mintha egy új táncot kellene megtanulnod, egyik nap könnyedén mennek a dolgok, másnap viszont, mintha ólomsúlyok lennének a válladon. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy megtanulj valami újat, fogj neki, akkor is, ha úgy érzed, hogy számos akadályba ütközöl.

Szeptember 10–21. között beérni látszik az a gyümölcs, melynek magját még augusztusban ültetted el. Hagyd a múlt eseményeit lecsendesedni, mielőtt beköszöntenének a hidegebb napok, még utazz egyet, élvezd az ősz színeit, töltekezz az utolsó napsugarakkal.

Ne hagyd, hogy a múltad visszahúzzon, lépj tovább.

Szeptember 22-től a hónap végéig meg kell védened az álláspontodat, mert nem mindenki fog egyetérteni a döntéseiddel. Tudd, hogy mit akarsz, és ne hagyd, hogy befolyásoljanak. Józan ítélőképességre és belső erőre lesz szükséged ahhoz, hogy ezen a nehezebb perióduson túljuss, de hidd el, megéri küzdeni.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

FORRÁS: https://filantropikum.com/ezt-uzenik-az-angyalok-2019-szeptember-honapjara/