Ezzel a technikával megtapasztalhatod az Univerzum spirituális energiáját!

Tapasztaljuk meg az Univerzum, a spirituális lények teremtő energiáit, amely egy olyan szintre emel bennünket, ahol elménk, lelkünk és testünk is a teljes szabadság pompáját élvezheti, érezheti. Ezek az energiák abban is segítenek, hogy elérjük, megvalósítsuk álmainkat.

A homlokunk alsó részénél, a szemöldökünk között elhelyezkedő Harmadik Szemünkön keresztül olyan dolgok meglátására vagyunk képesek, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy léteznek. Csak el kell képzelnünk, hogy mire vágyunk, és azok formát öltenek a fejünkben, a képzeletvilágunkban, ahol mi vagyunk az úr, ahol mindent mi irányítunk. És idővel ezekből a képzeletbeli képekből valóság válhat.

Azonban ha felüti fejét a félelem, vagy az idegesség, a kapcsolat köztünk és a Harmadik Szem által közvetített világ között megszakad. Azt kell elérni, hogy ez különleges kötelék ne szakadjon meg egykönnyen, vagy ha ez meg is történik, lehessen gyorsan visszaállítani ezt a spirituális állapotot. A következő, 3 lépésből álló módszer ebben segít. Íme!

1. Feküdjünk hanyatt a sötétben

Koncentráljunk a körülöttünk lévő energiákra, a saját auránkra, amely körbevesz. Ezáltal sikerül kapcsolatot teremtenünk a lényünk metafizikai részével. Ha gondot okoz ez az energia megtalálása, akkor az ujjainkat lassan tárjuk szét, majd csukjuk össze, hogy ezáltal magunk felé irányítsuk az energiaáramlásokat. Mikor érezzük, hogy melegség árasztja el a testünket, akkor már jó úton járunk az energia bevonzását tekintően.

2. Vizualizáljuk a minket körülvevő energiamezőt

Összpontosítsunk a halántékunkra, és igyekezzünk erre a pontra irányítani az energiánkat. Minél több időt tudunk ebben az állapotban maradni, annál jobban tudjuk majd a későbbiekben az életünket irányítani.

3. Mozgassuk meg a testünket érő energiákat

Aktivizáljuk az energiáinkat, játszunk velük, élvezzünk, hogy feltöltenek, hogy boldogságot, erőt adnak, mert ha energiával teli életet élünk, akkor minden egyes percét élvezni fogjuk az életnek.


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák,
amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL