Fantasztikus szuperhold – most, vagy 18 év múlva!

Páratlan közelségbe kerül november 14-én a Földhöz égi kísérőnk. Az úgynevezett szuperhold ezúttal sokkal nagyobb és fényesebb lesz, mint bármikor az elmúlt csaknem 69 év során, és a legközelebbi hasonló látványosságra 18 évet kell várni.

A köznyelv szuperholdnak nevezi, amikor a holdtölte az égitest ellipszis alakú pályájának a Földhöz legközelebbi pontján következik be. Ilyenkor az égitest látszólagos mérete körülbelül 14 százalékkal haladja meg szokásos nagyságát, fényessége pedig 30 százalékkal nő. Átlagosan minden 14. holdtölte szuperhold.

A szuperhold az egész Földről látható lesz jó idő esetén szabad szemmel is, de látcsővel vagy teleszkóppal minden korábbinál jobban kivehetők lesznek a Hold felszínének részletei.

A szuperhold idején olyan kapuk nyílnak meg, melyek máskor nem tudnak, így lehetőséged van arra, hogy pozitív változásokat indíts el az életedben. Érdemes nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak lenned és ha tudod, növeld meg a hatékonyságodat, amivel a munkádat, otthoni teendőidet végzed – a befektetett energia ugyanis a mai éjszakán fog a legnagyobb valószínűséggel megtérülni!

Gondold át a céljaidat, a vágyaidat, azt, hogy mit szeretnél elérni az életben és kívánj, mert nagy eséllyel teljesül az, amit nagyon akarsz. Ha biztos akarsz lenni a dolgodban, ha hazaértél, helyezkedj el kényelmesen egy csendes sarokban, tegyél fel egy relaxáló, halk zenét és kezdj egy befele figyelni, igyekezz bevonzani azokat a dolgokat, amik eddig hiányoztak az életedből. Próbálj meg megszabadulni a negatív élményektől, emberektől, amik vagy akik eddig mérgeztek téged, hiszen most, a szuperhold idején lehetőséged van a megtisztulásra! Sok sikert kívánunk!

Forrás: internet

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK:

Ezt már olvastad? A kis herceg 10 tanítása szívről, szerelemről…

Ezt már olvastad? A Dalai Láma üzenete magyarul! – add tovább mantra

Ezt már olvastad? A vonzás törvényének titka

Ezt már olvastad? Az élet 6 fontos szabálya, mely segít az utadon

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!

http://alternativegeszseg.hu/