Február 16. telihold : Félelmeink elengedése

Február 16. telihold : Félelmeink elengedése

Telihold idején sokszor felerősödnek a félelmeink, és talán magunk sem tudjuk megmondani, honnan erednek. Gyökereik nagyon régre nyúlhatnak, és észrevétlenül irányíthatják életünket. Biztosan érezted már, hogy céljaid megvalósításának útjában félelmeid állnak. Sokszor van, hogy látszólag oktalan rettegés lesz úrrá rajtad, és megtorpansz, cselekvésképtelenné válsz. Talán próbálkoztál már azzal, hogy elengedd őket, de mint egy rossz árnyék, követik az életedet. Vajon tudod-e, hogy hol és miként tettél szert erre a sok félelemre?

Egy időutazásra hívlak téged. Évtizedekkel ezelőtt járunk, amikor megkezdted a jelen földi életed. Édesanyád pocakjában vagy… Ekkor te és ő még egyek voltatok. Érzékeled minden rezdülését, átveszed minden érzését. Elképzelhető, hogy édesanyád tele volt félelmekkel, nem tudta, hogyan birkózik meg az anyává válással. Azt érezte, talán nem lesz elég jó, és az érzés még most is ott van benned, ezért akarsz megfelelni mindenkinek. Aztán telt-múlt az idő, és néhány éves korodban ráébredtél, hogy te és édesanyád két külön személy vagytok, s talán megrémített, hogy nem lesz mindig melletted. Még most is félsz attól, hogy egyszer egyedül maradsz? Majd emlékezz az iskolás éveidre. Volt, amikor kigúnyoltak, megaláztak, mert valamiben más voltál, mint ők? Azóta is rettegsz, hogy megszégyenítenek? Emlékszel még a kollégáid gúnyos mosolyára? A volt társaid megalázó mondataira? Tedd a szívedre a kezed! Mi az, amitől annyira félsz? A betegségektől, a szegénységtől, az egyedülléttől, a megszégyenüléstől, vagy esetleg attól, hogy nem vagy elég jó? Félsz a liftben, vagy sötétben egyedül lenni? Félsz lépni, nehogy újra elbukj? Vagy félsz a saját apád, anyád vagy házastársad véleményétől?

Egyet tudj: A teremtő szeretett gyermeke vagy, egyenlő bármely embertársaddal. senki sem jobb vagy rosszabb nálad. Egyedül a gondolkodásunk különböztet meg bennünket, azzal jutottunk oda, ahol most tartunk. Ha visszatekintesz, akkor láthatod, hogy a félelmeid 99%-a teljesen felesleges.

Az 1%-on pedig úgysem tudsz változtatni. Bármi is történt az életedben, nem ad okot arra, hogy ne légy boldog azzal, aki te vagy! Ha felismered a félelmeidet, már el is kezdted megszelídíteni őket, és már veszítettek is erejükből.

A telihold arra bíztat, hogy értékeld át az életed! Engedd el, aminek nincs helye a lelkedben. Töltsd meg a helyüket pozitív gondolatokkal, és azt fogod észrevenni, hogy megváltoznak az érzéseid is önmagad felé.

Ma írd le, vagy mondd ki hangosan, mely félelmeidet szeretnéd elengedni, ajánld fel a teliholdnak ezeket. Sok sikert kívánok hozzá!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL