Fedezd fel Calielt, a csodák és meglepetések angyalát – egy üzenet, ami megváltoztathatja az életed!

Fedezd fel Calielt, a csodák és meglepetések angyalát – egy üzenet, ami megváltoztathatja az életed!

Kedves Olvasóink!

Ma egy rendkívüli üzenetet szeretnék megosztani veletek, mely közvetlenül a mennyei világokból érkezett hozzánk. Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Calielt, a Csodák és Meglepetések Angyalát, aki azok számára hoz meglepetéseket és áldásokat, akik tiszta szívvel fordulnak hozzá.

Caliel rendkívüli tulajdonságai közé tartozik a képesség, hogy a reményt és a hitet hozza az életünkbe, különösen azokban a pillanatokban, amikor leginkább szükségünk van rá. Ő az, aki láthatatlanná válva, mégis érezhetően jelen van mellettünk, segítve, hogy meglássuk az élet apró csodáit és értékeljük azokat.

Ha szeretnél kapcsolatba lépni Caliellel, és részesülni az ő csodálatos ajándékaiból, mondd el ezt az imát:

“Drága Caliel, a Csodák és Meglepetések Angyala, kérlek, légy velem, és töltsd el a szívemet hittel és reménnyel. Mutass nekem utat a nehézségeken át, és segíts, hogy felismerjem és elfogadjam az élet ajándékait. Erősíts meg a hitben, és segíts, hogy mindig a szeretet útját járjam. Ámen.”

Most pedig szeretnék nektek egy áldást és egy jövendőmondást átadni Calieltől:

“Caliel áldása legyen veled minden lépésednél. A közeljövőben váratlan, de csodálatos változásokra számíthatsz. Nyisd meg szívedet a lehetőségeknek, és ne félj elfogadni az élet által kínált ajándékokat. Bízz abban, hogy az angyalok vezetnek az utadon, és hogy minden, ami történik, a te javadat szolgálja. Ámen.”

Kedves Olvasó, ha úgy érzed, hogy ez az üzenet másoknak is erőt és reményt adhat, kérlek, oszd meg ezt a cikket a Facebookon. Engedjük, hogy Caliel üzenete elérje és megérintse mások szívét is!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével