Fedezd Fel Oriphielt, a Bátorság és Erő Angyalát

Fedezd Fel Oriphielt, a Bátorság és Erő Angyalát!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

El tudsz képzelni egy angyalt, aki nem csupán a szeretet és a fény hordozója, de aki bátorsággal és erővel is teli? Bemutatom neked Oriphielt, a Bátorság és Erő Angyalát, aki segítséget nyújt nekünk a félelmekkel és kihívásokkal szemben!

Oriphiel olyan erővel és tisztánlátással rendelkezik, ami megkönnyíti számunkra az életünkben felbukkanó kihívásokkal való szembenézést. Ő a félelemmel és az ismeretlennel szembenéző hősünk, aki végigkísér minket az életünkben előforduló nehézségeken. Oriphiel segít nekünk bátorságot találni a félelmeink közepette, és erőt meríteni az életünk legnagyobb kihívásaiban.

Íme, Oriphiel csodálatos üzenete:

“Ne félj kedvesem, mert benned is ott van a bátorság és az erő. Amikor a félelem eluralkodik rajtad, emlékezz rám és a benned rejlő erőre. Bízz a saját képességeidben, és tudod, én mindig ott leszek, hogy segítsek.”

Következzen Oriphiel angyali imája:

“Oriphiel, a Bátorság és Erő Angyala, segíts nekem, hogy bátorságot találjak a félelmeimben, és erőt az élet kihívásaiban. Óvj és vezess engem az ismeretlenben, és töltsd meg szívemet bátorsággal és erővel. Ámen.”

Az alábbi idézet jól kifejezi Oriphiel angyali üzenetét:

“Ne félj, mert veled vagyok, ne rémülj meg, mert én vagyok a te Istened, erősítelek, sőt segítelek is, sőt győztesen felkarollak az én igazságosságom jobbjával.” – Ézsaiás 41:10

Oriphiel üzenete bátorságot és erőt kölcsönöz számunkra, hogy szembenézzünk a félelmeinkkel és kihívásainkkal. Hívjuk meg Oriphielt életünkbe, és engedjük, hogy segítsen nekünk felfedezni a bennünk rejlő bátorságot és erőt.

Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet segített neked, kérlek, oszd meg másokkal is! A világban számtalan ember van, aki szükséget érez a bátorságra és erőre. Köszönöm, hogy velem tartottál ezen az izgalmas utazáson. Maradj bátor és erős!

Áldás Neked!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK