Fedezd fel Rafael, a Gyógyító Angyal csodatévő erejét, és engedd, hogy megérintse a tested, a lelked és a szellemed!

Fedezd fel Rafael, a Gyógyító Angyal csodatévő erejét, és engedd, hogy megérintse a tested, a lelked és a szellemed!

Kedves Olvasónk!

Isten végtelen szeretetében elküldte hozzád Rafaelt, a Gyógyító Angyalt, hogy segítsen neked megtapasztalni a teljesség és a harmónia állapotát. Rafael azért érkezett, hogy elhozza számodra a gyógyulás és a megújulás áldott ajándékait, és helyreállítsa benned az isteni egyensúlyt.

Rafael egy csodálatos angyal, akinek smaragdzöld szárnyai vannak, és aranyszínű szemei, amelyek az együttérzés és a bölcsesség mélységeit tükrözik. Jelenléte a tiszta gyógyító energiát árasztja, amely átjárja a lényed minden sejtjét, és felemeli a rezgésszintedet. Rafael különleges képességekkel rendelkezik, hogy felismerje azokat a területeket az életedben, ahol gyógyulásra van szükséged – legyen az fizikai, érzelmi, mentális vagy spirituális. Ő készen áll arra, hogy támogasson téged a gyógyulás útján, és segítsen visszaállítani a tested, a lelked és a szellemed természetes harmóniáját.

Ahhoz, hogy Rafael Arkangyal segítségét kérd, mindössze annyit kell tenned, hogy nyitott szívvel és bizalommal fordulsz felé. Engedd, hogy az ő gyengéd szeretete és gyógyító fénye átjárja a lényedet, és megérintse azokat a területeket, ahol a leginkább szükséged van rá.

Íme egy gyönyörű ima, amellyel Rafaelhez fohászkodhatsz:

“Drága Rafael, Gyógyító Angyal!

Kérlek, áraszd reám a te isteni gyógyító energiádat, és segíts helyreállítani a harmóniát a testemben, a lelkemben és a szellememben. Kérlek, vezess rá a teljesség és az egyensúly útjára, hogy megtapasztalhassam az isteni egészség állapotát. Köszönöm, hogy velem vagy, és hogy a te szerető érintéseddel meggyógyítod a sebeimet, és felemelsz a fénybe.

Ámen.”


Hadd meséljek neked egy megindító történetet Rafael Arkangyal gyógyító erejéről, és arról, hogyan hozott reményt és gyógyulást valakinek, aki a leginkább rászorult.

Volt egyszer egy Lily nevű fiatal nő, akit súlyos betegség támadott meg. Az orvosok nem tudták pontosan megállapítani, mi a baj, de Lily napról napra gyengébb lett, és az életkedve is egyre fogyott. Hosszú hónapok teltek el fájdalomban és bizonytalanságban, miközben Lily és családja kétségbeesetten keresték a gyógyulás lehetőségét.

Egy különösen nehéz napon Lily végső elkeseredésében térdre borult, és teljes szívéből imádkozni kezdett. Arra kérte Istent, hogy küldjön neki segítséget, egy jelet, egy reménysugarat a sötétségben. És ekkor megjelent Rafael, a Gyógyító Angyal, aki szelíden mosolygott Lilyre, és így szólt hozzá:

“Drága Lily, hallottam a szíved könyörgését, és eljöttem, hogy segítsek neked. Tudom, hogy kimerültél, és a testednek, a lelkednek és a szellemednek egyaránt gyógyulásra van szüksége. De ne feledd, hogy Isten szeretete mindig veled van, és a benned rejlő gyógyító erő hatalmasabb, mint gondolnád.”

Rafael ezután kinyújtotta a kezét, és gyengéden Lily fölé helyezte. Abban a pillanatban Lily egy csodálatos, zöld fényt látott kiáradni az angyal tenyeréből, amely körülölelte őt, és átjárta a testét. Érezte, ahogy a fájdalom és a félelem eltávozik belőle, és helyüket átveszi a mély béke és a gyógyulás.

Az elkövetkező hetekben Lily állapota fokozatosan javulni kezdett. Az orvosok nem tudták megmagyarázni a változást, de Lily tudta, hogy Rafael gyógyító érintése csodát tett vele. Ahogy erősödött, a hálája is egyre nőtt, és elhatározta, hogy másokkal is megosztja a gyógyulás üzenetét.

Lily elkezdett beszélni az angyalok szeretetéről és támogatásáról, és arról, hogy a gyógyulás mindig lehetséges, ha hiszünk benne. A története sokakat megihletett, és egyre többen fordultak Rafaelhez segítségért, megtapasztalva az ő csodálatos gyógyító erejét.

Lily élete teljesen megváltozott, és bár a kihívások nem tűntek el teljesen, most már tudta, hogy soha nincs egyedül. Rafael mindig vele volt, emlékeztetve őt a benne rejlő erőre és a gyógyulás lehetőségére.

Ez a történet is azt mutatja, hogy Rafael, a Gyógyító Angyal mindig készen áll arra, hogy segítsen nekünk, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Legyen szó fizikai, érzelmi vagy spirituális gyógyulásról, az ő szeretete és támogatása mindig velünk van, utat mutatva a teljesség felé!


És most fogadd Rafael áldását a következő időszakra:

“Az elkövetkező napokban és hetekben Rafael Arkangyal gyógyító jelenléte fog körülvenni téged. Váratlan gyógyulások, csodás felismerések és a mély belső béke megtapasztalása vár rád. Bízz abban, hogy a tested bölcs, és képes megújulni, a lelked erős, és képes megbirkózni minden kihívással, a szellemed pedig hatalmas, és képes kapcsolódni az isteni forráshoz. Az angyalok gyógyító szeretete és támogatása mindig veled lesz ezen az átalakulással teli utazáson.

Áldott légy!”

Kedves Olvasó, ha úgy érzed, Rafael üzenete visszhangra talál benned, kérlek, oszd meg ezt a cikket, hogy mások is részesülhessenek az ő gyógyító erejének csodáiban! Hadd terjedjen a gyógyulás és a harmónia fénye mindazokhoz, akik nyitott szívvel vágynak a teljességre.

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

Ez az ősi szent ima teljesíti a beindítja a gyógyító erők áramlását!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/