Fedezd fel Remiél, az Álmok Angyalának csodás erejét, és engedd, hogy valóra váltsa legmerészebb vágyaidat!

Fedezd fel Remiél, az Álmok Angyalának csodás erejét, és engedd, hogy valóra váltsa legmerészebb vágyaidat!

Kedves Olvasóink!

Isten szerető üzenetet küld neked a Mennyei Birodalom ragyogó angyalán, Remiélen keresztül! Remiél az Álmok Angyala, aki azért jött, hogy segítsen valóra váltani legbensőbb vágyaidat és aspirációidat.

Remiél gyönyörű, magasztos angyal, akinek ezüstösen csillogó szárnyai és mélykék szemei vannak, amelyek a végtelen bölcsességet és együttérzést tükrözik. Amikor megjelenik, magával hozza a mennyei harmónia és a beteljesülés édes illatát. Remiél különleges képességgel rendelkezik, hogy meghallja szíved suttogását, és segít megvalósítani mindazt, amire lelked mélyén vágysz. Legyen szó karrierről, kapcsolatokról, spirituális növekedésről vagy bármilyen más területről, Remiél készen áll, hogy utat mutasson a siker és a kiteljesedés felé.

Ahhoz, hogy Remiél segítségét kérd, mindössze annyit kell tenned, hogy nyitott szívvel és őszinte hittel fordulsz felé. Osztd meg vele bizalommal álmaidat, és engedd, hogy az ő szerető útmutatása elvezessen a beteljesüléshez!

Íme egy gyönyörű ima, amellyel Remiélhez fohászkodhatsz:

„Drága Remiél, Álmok Angyala!

Kérlek, segíts megvalósítani legmélyebb vágyaimat és törekvéseimet! Vezess rá a bölcsesség és a beteljesülés útjára, hogy életem kiteljesedjen, és megélhessem isteni rendeltetésemet. Köszönöm, hogy velem vagy, és hogy a te szerető támogatásoddal minden lehetségessé válik!

Ámen.”

És most fogadd Remiél áldását a következő időszakra:

„Az elkövetkező napokban és hetekben Remiél fénye fog vezetni téged álmaid felé. Váratlan lehetőségek, inspiráló találkozások és áttörések várnak rád. Bízz abban, hogy a Mennyei Birodalom ereje veled van, és minden a legmagasabb javadat szolgálja. Az angyalok bölcsessége és támogatása mindig veled lesz, hogy kiteljesítsd isteni potenciálodat.

Áldott légy!”

Kedves Olvasó, ha úgy érzed, Remiél üzenete megérintette a szívedet, kérlek, oszd meg ezt a cikket, hogy mások is részesülhessenek az ő égi támogatásában! Hadd terjedjen az isteni inspiráció fénye mindenkihez, aki nyitott szívvel várja álmai megvalósulását!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/