A fejfájás spirituális okai – a spirituális tanítók szerint a fejfájás mindig az istenitől, az Univerzumtól, igazi önmagunktól való elszakadást jelenti.

Minden betegség a testi jelzéseken túl, lelki kiváltó okokkal is rendelkeznek. Mára már számos kutatás született a témával kapcsolatosan, sőt, egyes elméletek szerint betegségeink csupán lelki okokra vezethetőek vissza. Nem árt tisztában lennünk azzal, hogy mi állhat a betegségeink hátterében.

A különböző eredetű fejfájások számos lelki okra vezethetőek vissza. A fájdalomcsillapítók ideig-óráig megszüntethetik a problémát, de ahhoz, hogy helyrejöjjünk, a lelkünkben is rendet kell tennünk.

A spirituális tanítók szerint a fejfájás mindig az istenitől, az Univerzumtól, igazi önmagunktól való elszakadást jelenti. Minél erősebb a fájdalom, annál nagyobb lelki “kilengést” jelez. Louise Hay szerint a fejfájás, az önmagunktól való rettegést, a bizonytalanságot szimbolizálja.

A kínai medicina szerint a fejfájás lokalizálása alapján megtudhatjuk, milyen lelki probléma okozhatja a baj.

Erős fájdalom a fej tetején- a fej felső fele az Univerzum, vagy isteni kapcsolatok helyszíne. Ha ezen a részen fáj valakinek gyakran a feje, a felsőbb erőkkel való kapcsolat megszakadását, a hit elvesztését jelenti.

Fájdalom a homlok részen-a homlok közepén található harmadik szem az önmagunkban vetett bizalom elvesztését jelenti. Szerezzük vissza önbizalmunk, legyünk újra jóban önmagunkkal, váljunk magabiztossá.

Fájdalom a fej oldalsó részen-a külvilággal való kapcsolat megingását jelzi. Ha a migrénhez szemfájdalom is társul, azt jelzi, hogy nem csak a külső tényekkel, hanem önmagunkkal sem merünk szembenézni.

Fájdalom a tarkó, nyakszirt részen-valami olyan dolog történt a múltunkban, amit nem vagyunk képesek megbocsátani. Itt az ideje a változtatásnak.

Szerző: tudasfaja.com


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL