Fenyő Iván üzenete

Fenyő Iván színművész sorait idézzük (szó szerint), amelyeket a közösségi oldalán tett közzé. Áramoljunk vele, jó az ilyen sorokat olvasni!

Istenem, gyönyörű idő van!! és gyönyörű minden!!

Olyan hálás vagyok, h itt élhetek!!

Gyönyörű lakásban lakom, gyönyörű szuper kocsim van, szuper zenét hallgatok, és imádom az életem!!

Igen, szerencsés vagyok!! Imádom az életem, gyönyörű!! jó élni! jó észrevenni, h kezd beérni amikért dolgoztam.. minden reggel, naponta, odafigyelve, és szinte minden pénzem erre költve: a fejlődésemre, a tanulásomra, terápiákra, a spirituális és személyiség fejlesztő utazásaimra, tanfolyamokra,könyvekre!

Imádom ezt a napot!! jó figyelni, h kihasználjam a lehető legjobban ezt a napot! reggel meditáció, aztán hála napló, aztán tervek megírása, élettervek, aztán ima, majd takarítás kívül és belül, és egész napos vízböjt, megint csak a tisztulásért..

Pénzek felvétele, áramlik hozzám a bőség és a pénz, a megdolgozott pénzeimé, és miközben egyik helyről mosolyogva, szinte vigyorogva megyek a városban a másikhoz, közben hangosan hallgatom a hiphop es r’n’b-t, amit imádok! mindenki mosolyog rám és én is rájuk!

Boldog vagyok, nagyon boldog..tettem érte…tudatosan figyelek rá..nem eresztem el, figyelem minden gondolatom és érzésem..panaszkodtam, siránkoztam én is, talán még most is néha, de egyre kevesebbszer, és voltam olyan lenn is, hogy nem is hinnétek, de már sokat teszek magamért és a boldogságomért.. kockáztatok, meglépem amiktől félek és tevékeny vagyok..figyelek a megérzéseimre és követem őket, még ha neccesnek is tűnnek.. hálát adok sokszor a gyönyörű életemért, és közben jobbnál jobb intuíciók jönnek be filmekkel, projektekkel, könyvekkel, előadásokkal kapcsolatban.. és ezeket meg is csinálom…. most indul még csak minden!!!

Boldog vagyok, egészséges, tiszta, egyre erősebb és fényesebb kisugárzású és sikeres!!! hála érte, hála, hála!! miközben keményen teszek érte napi szinten..köszönöm az embereket, akikkel mostanság körülvéve vagyok, és azokat is, akik itt vannak mellettem régről..!! ma tízmilliószoros nap van állítólag…de bárhogy is.. éljünk, szeressünk, elvezzük..legyenek célok, amik intuícióból és lelkünk mélyéről jönnek, és valósítsuk is meg őket!! vége lesz egyszer ennek a lehetőségnek, amit mi most életnek hívunk… most kell kihasználjuk és élnünk vele,a lehetőséggel!! mi ez a program, h rosszul is erezhetjük magunkat? nem tudom..de mi teremtjük ezt is.. még akkor is, ha van fajdalom, vagy valami.. dönthetünk, h merre állunk arccal és h mit teszünk, hogyan gondolkozunk!! gyerünk, forgassuk a feje tetejére ezt az országot a jókedvünkkel és a sok csoda dologgal, amit a kreativitásunk által hozunk létre itt…


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT