A fiatalság forrása: 5 Tibeti Gyakorlat, amit neked is naponta kell végezned!

Aki rendszeresen elvégzi az alábbi gyakorlatokat, sokkal egészségesebb, rugalmasabb, és energikusabb lesz. “Akik úgy vélik, hogy nincs idejük a testmozgásra, azok előbb-utóbb kénytelenek lesznek időt találni a betegségre”(Edward Stanley) – mennyire igaz ez a mondás. Addig tornázzunk, mozogjunk, amíg egészségesek vagyunk, így nagyobb eséllyel kerülhetjük el a betegségek kialakulását.

Ajánlott a napot egy kis tornázással kezdeni, ám naponta 5-7 alkalommal is megismételhetjük a következő gyakorlatsort.

1. Álljunk egy kisebb terpeszbe, nyújtsuk ki a karunkat oldalsó tartásban, vállmagasságban. Keressünk egy fix pontot fejmagasságban, és kezdjünk el lassan forogni az óramutató járásával megegyező irányban. Közben kövessük a pontot. Kezdetben elég, ha csak hétszer forgunk, majd növelhetjük akár duplájára, vagy triplájára is a forgások számát. Közben lélegezzünk mélyeket. Ha szédülni kezdünk, kulcsoljunk össze a kezeinket a mellkasunk előtt, és támasszuk meg a hüvelykujjunkkal. Legyen egy szék a közelünkben, és ha szükséges üljünk le.

2. Feküdjünk a padlóra, nyújtsuk ki a karunkat magunk mellett, a tenyerünkkel érintsük a padlót. Lassan kezdjük felemelni mindkét lábunk, úgy, hogy közben a fejünket is közelítsük a mellkasunk felé. A kezünk közben maradjon a padlón. Lélegezzünk mélyeket.

3. Térdeljünk le, a kezünkkel fogjuk meg hátul a combunkat, majd az állunkkal próbáljuk megérinteni a mellkasunk. Ezután hajtsuk hátra minél jobban a fejünket, majd megint előre. Közben próbáljunk minél magasabb ívet leírni a fejünkkel, lélegezzünk mélyeket.

4. Feküdjünk a földre, a lábaink kb. 30 cm-es távolságra legyenek egymástól. Támaszkodjunk meg a padlón, és próbáljuk minél magasabbra feltolni az egész testünk. Figyeljünk arra, hogy a testünk vonala egyenes, és ne domború legyen. Térjünk vissza a kiinduló helyzetbe, majd ismételjük meg újra.

5. Feküdjünk hasra, a tenyerünkkel támaszkodjunk meg, és próbáljuk minél jobban kinyomni magunk. A mellkasunk nyomjuk ki, és a lábainkat húzzuk vissza. A csípőt is próbáljuk megemelni. Az alappozícióban lélegezzünk egy jó nagyot, majd amikor kinyomjuk magunk, akkor lélegezzük ki a levegőt.

innen: twice.hu


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


A “Boost Positive Energy” pozitív változásokat hoz az életedbe, meditációs, gyógyító zene. Ez egy 8 perces nyugtató meditációs zene, amelyet tökéletesen alvás meditációra terveztek, eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket.

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák, amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL