FIGYELEM!! MA (2018.01.02-ÁN) ÉRKEZIK AZ ÉV ELSŐ TELIHOLDJA, AMI SZUPERHOLD IS LESZ EGYBEN! MINDENT ELSÖPRŐ VÁLTOZÁSOKAT HOZ AZ ÉLETEDBE! OSZD MEG, KEDVELD ÉS HAMAROSAN MINDEN KÍVÁNSÁGOD TELJESÜL!

Figyelem!! Ma (2018.01.02-án) érkezik az év első Teliholdja, ami Szuperhold is lesz egyben! Mindent elsöprő változásokat hoz az életedbe! Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!

A 2018-as esztendő, rögtön egy megtisztulós, elengedős időszakkal kezdődik, hogy fölösleges terheinktől megszabadulva élvezhessük az Új Év lehetőségeit.

Kedden, a Rák jegyében alakul Telihold, ami szuperhold is lesz egyben. Ilyenkor a Hold az átlagosnál 14 százalékkal nagyobbnak és 30 százalékkal fényesebbnek látszik.

A Telihold képletében a Bak Nap mint férfi jelölő, az APÁT képviseli: aki szigorral tanít minket, hogy a világban kitartással, praktikusan meg tudjuk valósítani céljainkat. A Rák Hold pedig mint női jelölő, az ANYA, aki táplál, véd és gondoskodik rólunk, testileg és érzelmileg egyaránt. A Teliholdat követő 2 hét energiáinak támogatásával most nagy mélységekbe kaphattok betekintést, hogy feltárjátok a család fogalmával kapcsolatos elvárásokat, mintákat, és az ehhez kapcsolódó gondolati meggyőződéseket. Megtapasztalhatod, hogy nem csak a földi igények kielégítése fontos, hanem a lelki egyensúly elérése is. Most képes leszel sorsodon is fordítani.
Minden, amit ellenségnek veszünk és küzdünk ellene, az a mi energiánk által egyre nagyobbá és nagyobbá válik. Amikor úgy érezzük, hogy az egész világ összeesküdött ellenünk, akkor nézzünk magunkba, milyen harag tombol bennünk, aki a belső gyermekünket olyanná tette, mint egy dacos, hisztis kisgyermeket, aki szinte kirohanna a világból. Ne valami vagy valaki ellen küzdjünk, hanem valamiért, egy pozitív célért, és ekkor máris a pozitív lehetőségeket fogjuk erősíteni. Engedjétek el tehát az ellenállást, az akaromságot. A megoldást a megengedés fogja meghozni.

Összességében minden eljut ezen a napon hozzánk információként, amire csak szükségünk van, csupán figyelni kell az égiek üzeneteit, hogy alkalmazhassuk is jövőnk formálása érdekében. A sorsunkon is tudunk fordítani, ez mindannyiunk számára egy jelentős pillanat.

Természetesen a Telihold energiáival megtűzdelt nap remek alkalmat nyújt a tisztuláshoz, szellemi és fizikai szinten egyaránt, sőt, otthonunk tértisztítását is érdemes (még) ma elvégezni.

A mai nap remek alkalom, hogy az eddig csak a mélyben munkálkodó, hosszú ideje érlelődő terveinket végre felszínre hozzuk.

FIGYELEM!

Mindenkit biztatnék arra, hogy kezdje az évet egy alapos önvizsgálattal, hiszen most szeretettel, kitartással és saját felelősség felvállalásával tudja megtenni mindezt. Nem mutogathatunk őseinkre, előző életeinkre a jelen életünk problémáiért, itt és most kell lépni, hogy megváltozzon az életünk és saját érzelmi biztonságot nyújtó komfortzónát építsünk magunknak.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!


FORRÁS: http://www.hir-tv.com/2018/01/figyelem-ma-20180102-erkezik-az-ev-elso.html?m=1


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT