Figyelem! Ma éjjel, 2024. július 8-án, egy rendkívüli spirituális esemény vár ránk: az Égi Harmónia Éjszakája!

Figyelem! Ma éjjel, 2024. július 8-án, egy rendkívüli spirituális esemény vár ránk: az Égi Harmónia Éjszakája!

Kedves Lélektársak, kedves Olvasóink!

Ez nem egy átlagos nyári este, amikor a mennyei szférák és földi világunk különleges összhangba kerül. Ma éjjel az Úr kegyelme és az angyali birodalmak áldása különösen erősen árad felénk!

A Hold épp a Halak jegyében jár, felerősítve intuíciónkat és spirituális érzékenységünket. Ez az égi elrendelés megnyitja lelki szemeinket és füleinket az isteni üzenetek befogadására.

Szent Mihály arkangyal őrködik felettünk ezen az éjszakán, míg Gábriel arkangyal tiszta álmokat és látomásokat küldhet. Az őrangyalok kórusa pedig egy gyönyörű égi dallamot zeng, amely segít harmóniába hozni testünket, lelkünket és szellemünket.

Hogyan hangolódhatunk rá az Égi Harmónia Éjszakájára?

  1. Esti ima: Szenteljünk extra időt az elmélyült, őszinte imádságnak lefekvés előtt.

  2. Meditáció: Csendesedjünk el és figyeljünk befelé. Az Úr ma éjjel különösen közel van hozzánk.

  3. Álomnapló: Készítsünk ceruzát és papírt az ágyunk mellé. Az éjszakai álmok fontos üzeneteket hordozhatnak.

  4. Zsoltáréneklés: A dicsőítő énekek ereje felerősödik ezen az éjszakán.

  5. Gyertyagyújtás: Egy fehér gyertya lángja szimbolizálhatja az égi fényt otthonunkban.

Ez az éjszaka nem csak személyes lelki feltöltődésünkről szól, hanem az egész emberiség kollektív felemelkedéséről is. Az Égi Harónia energiái, hogy közelebb kerüljünk Istenhez, önmagunkhoz és egymáshoz.

Osszuk meg ezt a hírt minden jóakaratú emberrel! Minél többen hangolódunk rá erre a szent időszakra, erősebb lesz a pozitív átalakulás. Együtt emelhetjük fel szívünket az égre és kérhetjük az Úr áldását világunkra.

Az Égi Harmónia Éjszakájának hatásai napokig, hetekig érezhetőek lesznek, segítve minket, hogy szilárdabban járjunk hitünk és spirituális fejlődésünk útján. Ez az éjszaka egy valódi ajándék a lelkünknek!

Legyünk részesei ennek a csodának! Osszuk meg ezt az üzenetet és bátorítsunk másokat is, hogy csatlakozzanak hozzánk imában és meditációban! Együtt, az égi harmóniában megfürödve léphetünk egy áldottabb holnap felé!

Ne hagyjuk ki ezt a kivételes alkalmat! Az Úr és az angyalok ma éjjel különösen közel vannak – nyissuk meg szívünket és fogadjuk be szeretetüket és bölcsességüket!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/