Fogadd el és oszd meg a szerencsehozó lóherét: NE SZAKÍTSD MEG ÚTJÁT! Ezt a lóherét most neked küldöm, és annál nagyobb bőséget tartogat, minél többször jelenik meg!

Fogadd el és oszd meg a szerencsehozó lóherét: NE SZAKÍTSD MEG ÚTJÁT! Ezt a lóherét most neked küldöm, és annál nagyobb bőséget tartogat, minél többször jelenik meg!

Drága Olvasóim,

A szerencsehozó lóhere, az évszázados hit és tradíció szimbóluma, most hozzád is elérkezett! Az a lóhere, amelyet most látsz, nem csak egy egyszerű növény. Egy szent üzenet, egy univerzális szerencsejel, és most a Tiéd.

Ebben a pillanatban, ahogy olvasod ezt a sorokat, az angyalok azt suttogják nekem, hogy ez a lóhere neked szól. Tudd, hogy a lóhere szerencséje már benned van, és készen áll arra, hogy kibontakozzon.

Hadd osszak meg veled egy különleges imát, amely mélyíti ezt a kapcsolatot a szerencséddel, és meghívja a karmát az életedbe:

“Drága Univerzum és Angyalok, köszönöm, hogy ma a szerencsehozó lóhere energiájával találkoztam. Elfogadom ezt az üzenetet, és nyitott szívvel és lélekkel készen állok befogadni a szerencsét és bőséget. Add tovább ezt a lóherét másoknak is, és hagyd, hogy a szerencse virágba boruljon mindannyiunk életében. Ámen.”

Most, hogy elmondtad az imát, máris érezheted, ahogyan a szerencse és a bőség energiája árad belőled, és terjed a világban. Oszd meg ezt a lóherét, és hagyd, hogy a szerencse útja folytatódjon.

Ha szeretnéd, hogy a szerencsehozó lóhere energiája tovább növekedjen, és még több embert érjen el, ne szakítsd meg az útját! Oszd meg, és látni fogod, ahogy a szerencse és a bőség kibontakozik.

Ez a lóhere most a tied. Fogadd el és oszd meg, és hagyd, hogy a szerencse és bőség virágba boruljon az életed!

Szeretettel és angyali áldásokkal,

Ne feledd, minél többször jelenik meg ez a lóhere, annál nagyobb bőséget tartogat! Ne tartsd magadál ezt az áldást, oszd meg másokkal is!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK