Fogom a kezed, nem hagylak magadra: Az égi üzenet, amely meghatározza a mai nap energiáit

Fogom a kezed, nem hagylak magadra: Az égi üzenet, amely meghatározza a mai nap energiáit

Szeretett Olvasónk!

Az égi birodalomnak nincs határa, ahol az angyalok és a fénylények mindennap dolgoznak azért, hogy megvigasztaljanak és vezessenek téged. A szeretet és fény energiájától sugárzó égi lények közül egy különleges üzenettel fordul hozzád ma: “Fogom a kezed, nem hagylak magadra, engem mindig megtalálsz, ha szükséged van rám.”

A mai napon, a szívünk mélyén rezonáló angyali jelenlét erősíti az isteni kapcsolatot. A következő órákban érzed majd, hogy az élet áramlatában könnyedén sikló energiák vesznek körül. Ezek nem véletlenek, hanem az univerzum jelei, amelyek az isteni terveknek és az angyali vezetésnek a gyümölcsei.

Gábriel arkangyal, az üzenetek és a remény küldötte, így szól:

“Nézz mélyen a szívedbe, mert ott megtalálsz engem és a többi segítő lényt. A következő napok során váratlan találkozások, meghitt pillanatok és mély intuíciók formájában fogod megtapasztalni jelenlétünket. Minden lépésednél ott leszünk, és fogjuk a kezed, hogy biztonságban érezd magad.”


Ima az Angyali Vezetésért és a Békéért

Mennyei Atyám, Ki a csillagok között lakozol, Áldott legyen a Te neved az égen és a földön. Ma éjszaka a Te végtelen szeretetedhez fordulok, Kérve a Te végtelen bölcsességed és vezetésed, mely nem hagy el soha.

Köszönöm, hogy Gábriel arkangyal mellém áll, Vezet, vigasztal és erőt ad a nehéz napokban. Kérem, hogy angyalaid sose engedjék el a kezem, És mutassák meg a fényt, amikor sötétségben vagyok.

A Te irgalmadban bízom, és a Te vezetésedet keresem. Tudd meg, hogy szívem mélyén érzem az angyali jelenléted. Áldd meg lépteimet, hogy az isteni úton járjak, És mindig emlékeztess a Te végtelen szeretetedre.

A közelgő napokban, ahogy kihívásokkal találkozom, Kérlek, erősítsd meg bennem a hitet és a reményt. Hadd érezzem angyalaid védelmező szárnyainak melegét, És vezess a Te csodás terveid felé.

Köszönöm, Atyám, hogy mindig mellettem állsz, És sosem hagysz magamra, akármilyen sötét is legyen az út.

Ámen.

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is megtapasztalják az angyali jelenlétet és az égi áldást. Ahogy továbbítod, az áldás erősebbé válik, és egyre több emberhez jut el. Ne felejts el hagyni egy “köszönöm” szót kommentben, és az égiek még gyorsabban fognak válaszolni hívásodra.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK