Gábriel arkangyal ereje segít neked, hogy az összes terhetdet elengedd

Gábriel arkangyal ereje segít neked, hogy az összes terhetdet elengedd

Ezen a csodálatos napon szívvel-lélekkel, az ég legfényesebb csillagai között kaptad ezt az isteni üzenetet.

Kedves lélek, mennyire gyakran érzed, hogy túl sok a teher válladon? Hogy a világ súlya túl nagy ahhoz, hogy egyedül cipelhesd? Ezen a napon, az univerzum végtelen szeretetében, Gábriel arkangyal szárnyai alá vesz és leveszi válladról a terheket, hogy könnyen, felszabadultan léphess tovább az életed útján.

Ahogyan a hajnal első sugara megtöri az éjszaka sötétjét, úgy fogod érezni az elkövetkező napokban, hogy a nehéz pillanatok és kihívások hirtelen megvilágosodnak. Új lehetőségek, váratlan ajándékok és az univerzum által küldött segítség fog megjelenni az utadon.

Az ég segítő angyala ezt súgja füledbe:

“Ne hagyd, hogy a félelem és a kétség árnyékot vessen rád. Hisz veled vagyok minden lépésednél, és Gábriel arkangyal ereje segít neked, hogy a világ összes terhét elengedhesd.”

Szeretteim, ennek az üzenetnek a megosztása, a vele való rezonálás, és a hozzászólás nem csak az én energiámat küldi hozzád, de az univerzum minden lényének szeretetét és támogatását is. Azok számára hozzászólnak és megosztják ezt az üzenetet, az univerzum még nagyobb erővel munkálkodik a javukra.

Ha érzed, hogy ezen üzenettel mély kapcsolatban állsz, ha szeretnél részesülni abban az áldásban, amit Gábriel arkangyal és az univerzum küld el, írj egy hozzászólást, oszd meg az üzenetet, és hagyd, hogy az univerzum szeretete és védelme körülvegyen!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”