Gábriel Arkangyal védelmez az utadon, és boldogságot hoz annak az életébe akit kiválaszt, és tiszta szívvel hisz benne

Gábriel Arkangyal védelmez az utadon, és boldogságot hoz annak az életébe akit kiválaszt, és tiszta szívvel hisz benne!

Az angyali számok titkos üzenete, ezt jelentik a felbukkanó számok az életünkben!

Kedves Olvasóim, egy rendkívüli hírrel érkezem ma hozzátok! Gábriel Arkangyal, az üzenetek és a védelem angyala, aki az Úr hírnökeként is ismert, különleges üzenetet küldött nekünk. Gábriel Arkangyal kiválaszt és védelmez azon úton, amelyet a tiszta szívűek járnak, és boldogságot hoz azoknak, akik igazán hisznek benne. Ebben a cikkben megosztom veletek Gábriel Arkangyal üzenetét, valamint egy gyönyörű imát, áldást, és egy jövendőmondást a közelgő időszakra, hogy megerősítést nyújtson és útmutatást adjon mindazoknak, akik a fényben járnak.

Gábriel Arkangyal üzenete

“Gábriel Arkangyal vagyok, aki az Isten üzenetét hozza el neked. Kiválasztottalak, hogy megmutassam neked a szeretet és a remény útját. Védelmezlek minden lépésedben, amíg tiszta szívvel hiszel bennem és követed az igazság fényét. Boldogságot hozok az életedbe, megvilágítva a sötét időszakokat, és erőt adok a próbatételek idején!”

Gábriel Arkangyal imája:

Ó, mennyei Gábriel Arkangyal, Te, aki az Úr hírnöke vagy, hallgasd meg imánkat. Kérünk, védelmezz minket utunk során, Erősíts meg minket hitünkben és tisztítsd meg szívünket. Tölts el minket reménnyel, hogy szembenézhessünk minden kihívással, És segíts nekünk felfedezni a boldogság forrását, Amely az égi szeretetből fakad. Áldd meg életünket bőséggel, egészséggel és békével, Hogy mi is továbbadhassuk fényedet másoknak!

Ámen.

Gábriel Arkangyal áldása:

Gábriel Arkangyal áldása legyen veled minden nap, minden órában. Őrizze meg lépteidet, vezessen bölcsességben és szeretetben. Legyen a fényed a sötétségben, és a vezéred a zűrzavarban. Legyen szívedben békesség, lelkedben nyugalom, és életedben a boldogság állandó virágzása.

A következő időszakban azok, akik tiszta szívvel hisznek Gábriel Arkangyalban, megtapasztalják védelmének és vezetésének megerősödését. Felfedezhetik életükben a boldogság új dimenzióit, és megtapasztalhatják a spirituális növekedés áldásait. A kihívások, amelyekkel szembenéznek, csak megerősítik őket hitükben és közelebb viszik őket a végső békesség és öröm állapotához.

Kedves Olvasónk, ha úgy érzed, hogy ez az üzenet megszólított, és szeretnéd, hogy mások is megismerjék Gábriel Arkangyal áldásos védelmét, kérlek, küldd tovább az ismerőseidnek, és oszd meg a cikket. Terjesszük együtt a szeretet, a remény és a békesség üzenetét, hogy mindenki érezhesse az égiek szeretetét és védelmét életében. Ne feledd, a megosztás kis cselekedete hatalmas változásokat indíthat el!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot