Ha rád is igaz ez az 5 dolog, érzelmileg teljesen kiüresedtél

Életes során mindenki többször érzi úgy, hogy nem megy tovább, nem bírja csinálni, fásult, és lehangolt lesz, nem találja a helyét a világban. Ezek az érzések, jönnek és mennek, nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani nekik, mert különben könnyen magadhoz láncolod őket.

Azonban, ha úgy érzed, hogy érzelmileg kiüresedtél, akkor érdemes egy jót beszélgetni legközelebbi barátoddal, vagy egy pszichológussal.

Eric Greitens szerint három típusú boldogság létezik, melyekre mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy elégedetten, kiegyensúlyozottan, és boldogan élhesse az életét.

  • örömteli boldogság-azt jelenti, hogy megvan mindened, ami a boldogsághoz szükséges, vagyis vannak barátaid, van családod, otthonod, munkahelyed. A lényeg, hogy biztonságban érezd magad a világban.

  • hála-hálás tudsz lenni azért, amid van

  • motiváló boldogság-törekszel a jobb életre, a fejlődésre, és van, ami motiváljon

Sajnos ezeket a szinteket nem túl könnyű meglépni, sokan megrekednek egyetlen szinten, és nem tudnak továbblépni, boldogtalanok lesznek. Ha az alábbi tüneteket észleled, azt jelenti, hogy reményvesztetté, lelkileg kiüresedetté váltál.

1.Evéssel kompenzálod a szomorúságod. Az az egyetlen boldogság az életedben, ha végre ehetsz valami finomat.

2.Életed bizonyos részeivel nem vagy elégedett, de magadnak sem mered bevallani, inkább elnyomod, és nem foglalkozol a problémával.

3.Ha nagyon érzékeny vagy, és mindig a legrosszabbra számítasz. Ha valaki rögtön nem válaszol az üzenetedre, arra gondolsz, hogy biztosan haragszik rád.

4.Mérges és ingerült vagy mindig, semmiben sem tudod észrevenni a szépet, gyorsan elveszted a türelmed.

5.Néha azon kapod magad, hogy már este van, és úgy érzed, hogy egész nap csak futottál körbe, mégis minden dolgoddal el vagy maradva. Fáradt vagy, és nincs energiád.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL