Ha úgy érzed, hogy kisiklott az életed, használd ezt az imát

Ha úgy érzed, hogy kisiklott az életed, használd ezt az imát!

Szeretett Olvasónk!

Mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor úgy érzi, hogy kisiklott az élete. Ez a kihívásokkal teli időszak olyan, mint egy érzelmi és spirituális vihar, ahol nehéz meglátni a napfényt a felhők mögött. Ha éppen ebben a helyzetben vagy, szeretnék megosztani veled egy különleges imát, amely erőt és útmutatást nyújthat a legnehezebb órákban is!

Az imádság, ha kisiklott az életed

Kegyelmes és Mindenható Isten!

A Te kezedben van életem minden szála. Most, amikor úgy érzem, hogy minden összeomlott körülöttem, Kérlek, adj erőt és bátorságot, hogy újra felálljak!

Tisztítsd meg a szívemet, hogy meglássam a jövő fényét, És adj bölcsességet, hogy a helyes utat válasszam. Segíts, hogy megbízzak a terveidben, Még akkor is, ha a mostani út ködös és bizonytalan.

Tölts el reménnyel, hogy újra építhessem az életem, és szeretettel, ami átölel és meggyógyít minden sebet!

Ámen.

Legyen veled Isten áldása, amint ezt az imát tiszta szívvel elmondod! Nyíljon meg előtted az élet útja, és tűnjön el minden akadály, ami eddig visszatartott! Kapj erőt és vigaszt a tudásban, hogy Isten mindig veled van, minden lépésedet figyelemmel kíséri.

Készülj fel, mert a következő időszakban Isten áldása melletted lesz. A felhők eloszlanak, és a napfény újra megtalálja az utat a szívedbe. Meglátod a lehetőségeket ott, ahol korábban csak akadályokat láttál. Bízz abban, hogy a legnagyobb kihívások is hozzájárulnak spirituális növekedésedhez és megújulásodhoz!

Ha ez az imádság erőt adott neked, vagy ismersz olyan embert, aki éppen nehéz időszakon megy keresztül, kérlek, küldd el neki ezt a cikket. Mindannyiunknak szüksége van a reményre és a közösség támogatására, különösen a nehéz időkben. A megosztással nemcsak erőt adhatsz másoknak, de egy lépést tehetsz afelé, hogy a világ egy kicsit jobb hely legyen. Emlékezz, a remény üzenete és az imádság ereje összeköt minket, függetlenül attól, hogy kik vagyunk, vagy honnan jöttünk!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/