Hagyj fel a félelmekkel és engedd, hogy a szerencse angyala vezessen az úton – Egy inspiráló üzenet a csodák erejéről

Hagyj fel a félelmekkel és engedd, hogy a szerencse angyala vezessen az úton – Egy inspiráló üzenet a csodák erejéről

Drága olvasó, az angyalok arra kérnek, hogy emeljük fel a tekintetünket a magasba, és higgyünk abban, hogy a világ tele van csodákkal és lehetőségekkel. Az élet tele van kihívásokkal, de sosem kell feladnunk az álmainkat és a céljainkat.

Szeretnénk megosztani veled egy történetet, ami segít megérteni, hogyan működik a szerencse ereje. Egy nap egy fiatal nő az utcán sétált, amikor meglátott egy pénztárcát a járdán. Amikor kinyitotta, azt találta benne, hogy tele van pénzzel és egy címmel. Azonnal elindult az adott címre, ami egy irodaházhoz vezetett. Amikor odaért, kiderült, hogy az irodában hirdettek állást, amire pont aznap keresett valakit a cég. A fiatal nő jelentkezett a pozícióra, és végül elnyerte azt, ami új lehetőségeket nyitott meg előtte, és nagy változást hozott az életében.

Emlékezz, hogy a szerencse és a lehetőségek mindig ott vannak az életedben, csak meg kell nyitnod a szívedet és az elmédet, hogy észrevegyed őket. Az angyalok azt kérdezik tőled, hogy bízzál az Univerzum erejében, és légy nyitott mindenre, ami az utadba kerül.

Idézetként szeretnénk megosztani veled ezt a gyönyörű gondolatot: “Az élet ajándék, és minden napunk csodával és lehetőséggel teli van. Éljünk az adott pillanatban, és higgyünk abban, hogy minden történés a javunkra szolgál.”

Az angyalok arra kérnek, hogy vedd fel a kapcsolatot velük, és kérj segítséget és irányt az életedhez. Ha szükséged van rá, használd ezt a szerencsehozó megerősítést: “A szerencse mindig az én oldalamon áll, és az életem tele van lehetőségekkel és csodákkal.”

Reméljük, hogy ez az üzenet segített elindítani egy csodás változást az életedben, és hogy mindig bízz az angyalok és az Univerzum erejében. Köszönjük, hogy elolvastad ezt az üzenetet, és sok áldást és szeretetet kívánunk neked!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Mennyire tetszett amit olvastál?

Kattints a csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat állása: 0

Legyél Te az első, aki értékeli a posztot!

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess a közösségi médiában is!

Sajnáljuk, hogy nem tetszett a poszt!

Tegyük jobbá ezt a posztot!

Hogyan lehetnénk jobbak?