Hallgasd meg ezt a dalt, és bevonzod a boldogságot az életedbe!

Hallgasd meg ezt a dalt, és bevonzod a boldogságot az életedbe!

A tudatalattiban született akadályok leginkább a felelősek azért, hogy nem tudod átélni az igazi boldogság érzését. Ha úgy érzed, hogy az életed egy szürke mókuskerék, és soha nem tudod átadni magad a felhőtlen boldogságnak, akkor itt az ideje, hogy változtass!

A zene csodákra képes! Ha nagyon magad alatt vagy, vagy hosszú ideje nem találod az utad, akkor hallgasd meg az alábbi dalt, és meglátod, hogy pillanatok alatt megváltozik minden körülötted. Közben csukd be a szemed, csendesedj el és figyeld a lélegzeted.

Ez a néhány perc meditáció segíteni fog abban, hogy közelebb kerülj a valódi énedhez. Leginkább reggel ajánlott hallgatni, hiszen így az egész napodra hatással lesz. A reggelizés, a zuhanyzás, a sminkelés, de akár az autóvezetés is kiváló alkalom lehet egy kis relaxálásra. Ha dugóba keveredtél, ahelyett, hogy cifra káromkodásokat fogalmaznál meg magadban, vagy hangosan, inkább hallgass relaxációs zenét. Meglátod sokkal kellemesebben kezded a napodat, mintha eszeveszetten szidnád a forgalmat, a rendszert, az országot.

A speciálisan felállított dallam serkenti az agyi kapacitást, ellazít, jobbá teszi a hangulatot, növeli az energiaszintet. Kiegyensúlyozottá teszi a szerotonin, dopamin és endorfin szintet, éppen ezért a legjobb boldogságteremtő technika lehet.

Hallgathatod este lefekvés előtt is, egészen biztosan nyugodtabb éjszakád lesz tőle, mintha borzalmas hírekkel zárnád a napod! Ha bejött ez a módszer, ajánld ismerőseidnek is!


forrás: https://filantropikum.com/hallgasd-meg-ezt-a-dalt-es-boldogsagot-vonzasz-az-eletedbe/

Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL