Hány arcot találsz meg 30 percen belül? Figyelem! Nem az a cél, hogy minél többet megtalálj!

Nézd meg milyen a jelenlegi lelkiállapotod a válaszod alapján! Nézz rá a képre és számold meg 30 másodperc alatt hány arcot találtál meg. Ne számold tovább, hiába látsz még többet!

Ebben a tesztben nem a megfigyelőképességen van a hangsúly. Igazából most nincs helyes és helytelen válasz. Attól függően, hogy hány arcot sikerül fél perc alatt azonosítunk, az aktuális lelkiállapotunkra lehet következtetni.

Az Ukrán festő, Oleg Shuplyak festményein optikai illúziót használ. Csak hosszas szemlélődés után derül fény minden egyes részletre. Épen ezért használják előszeretettel a pszichológusok arra, hogy felszínre hozzák velük tudatalattink rejtett titkait.

3-5 arc:
Kissé fásult vagy, és beletörődött. Nem érzed értelmét a további küzdelemnek, ezért elfogadod a dolgokat úgy, ahogy mostanában jönnek. Úgy véled eleget harcoltál már, még sincs eredménye, most már másokon van a sor. Szánj magadra egy kis időd, pihenj és töltődj fel, és máris rózsásabban fogod látni a jövőt.

6-10 arc:
Bár elég sok terved és számításod bejön mégsem vagy teljesen elégedett. A dolgok haladhatnának jobban is szerinted. Még van benned energia, de rád férne némi segítség is, mert úgy érzed, egyedül kell minden apró-cseprő problémával megküzdened. Ahhoz, hogy ne fásulj bele a mindennapokba és továbbra is sikeres legyél, szükséged van környezeted támogatására.

11-15 arc:
Nagyon jó formában vagy mostanában, mind testileg, mind lelkileg. Tudod, hogy itt az ideje előmozdítani a dolgokat. Lelkesedésed kihat a környezetedre is, ezért nem vagy egyedül a tervek megvalósításában. Vigyáznod kell azonban, mert mások könnyen kihasználhatják, hogy ennyi energiád van, és azon kapod magadat, hogy mások céljaiért küzdesz a sajátjaid helyett

16-nál több:
Kissé túlvállaltad magad, és ez kezdi éreztetni hatását. Mivel senkinek sem tudsz nemet mondani, minden a te nyakadba szakadt. Rosszul és keveset alszol, gyakran idegeskedsz feleslegesen. Hidd el, nem neked kell mindenki keresztjét hordozni, próbálj meg a saját életedre koncentrálni, ahelyett, hogy mások útját egyengetnéd, és máris felszabadultabb leszel.

forrás: http://zoldujsag.hu/hany-arcot-talalsz-meg-30-percen-belul-figyelem-nem-az-a-cel-hogy-minel-tobbet-megtalalj-61263


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

error: A tartalom nem másolható!