Használd fel életedben és add tovább a szerencse és pozitív energia áldott mandaláját!

Használd fel életedben és add tovább a szerencse és pozitív energia áldott mandaláját!

Kedves lelki társaim!

Sokszor találkozom olyan emberekkel, akik arra vágynak, hogy szerencsét és pozitív energiát vonzzanak az életükbe. Ma megosztok veletek egy áldott mandalát, amelyet a szerencse és a pozitív energia energiájával árasztottak el. Ezt a mandalát bátran használhatod bármikor, amikor úgy érzed, hogy készen állsz a várva várt fordulatra, és a boldogság, szerencse új energiájára van szükséged.

Az áldott mandala egy olyan lelki eszköz, amely összeköti a földi életedet a mennyei energiákkal, ahol nincs korlátozás, csupán az örömteli alkotás szabadsága. Ez a mandala arra emlékeztet minket, hogy a szerencse nem kívülről jön, hanem belülről fakad. Ezért fontos, hogy összekapcsolódj a belső éneddel, és engedj szabad utat a pozitív energia áramlásának.

Most szeretném, ha becsuknád a szemed, és elképzelnéd a mandalát a szívedben. Lélegezz mélyen, és engedd, hogy a szerencse és pozitív energia töltse be a szívedet.

Hozzuk el ezt a változást az életünkben az alábbi imával:

“Drága Angyalok, tisztában vagyok azzal, hogy az élet változások sorozata, és készen állok a változásra. Kérlek, segítsetek nekem elfogadni a jelenlegi helyzetemet, és nyitott szívvel tekinteni a jövőre nézve. Kérlek, segítsetek abban, hogy a szerencse és a pozitív energia mindig a szívemben legyen. Töltsétek be a szívemet békével, szeretettel és örömmel. Áldott legyen az én utam. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagytok. Ámen.”

Ezt az imát bármikor elmondhatod, amikor úgy érzed, szükséged van rá. Légy türelmes, az angyalok mindig meghallgatnak, csak időre van szükségük, hogy a legjobb időben segítsenek neked.

Ne feledd, te magad vagy a változás kulcsa. Az áldott mandala, a szerencse és a pozitív energia csak egy kis segítség ebben a folyamatban. Te magad vagy az, aki képes megteremteni a szerencsédet. Higgy magadban, és légy bátor, és indulj el ezen az úton.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


 

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.