Heti horoszkóp április 1-7. – A hónap első hete alaposan felforgatja majd az életed!

Heti horoszkóp április 1-7. – A hónap első hete alaposan felforgatja majd az életed!

Fontos, hogy kontrollt gyakoroljunk az érzelmeink felett. Nem hagyhatjuk, hogy erőt vegyenek rajtunk és szabotálják a terveinket. Engedjük be a múltat az életükbe annyira, hogy megvizsgálhassunk régen dédelgetett álmokat, amelyek még nem váltak valóra, de továbbra is tartogatnak lehetőségeket, amellett, hogy lelkesedést is ébreszthetnek bennünk. Romantika kezd szállingózni a levegőben.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér a következő hét.

Kos

Keresd a lehetőségeket a hét elején az ellentmondásos eseményekben. Vékony határ húzódik a túlreagálás és a higgadtság között, amellyel megoldhatóak a problémák. Légy racionális és dönts bölcsen, akkor sok mindent elérhetsz. A titkaidat jó, ha magadnak megtartod, mert valaki személyes információkat használhat fel ellened, ha nem így teszel. Pozitív változásokat üdvözölhetsz az életedben, ha nyitott leszel a tanácsokra és lelkesen állsz az új kezdetek elé. Ellenőriz minden tényezőt, mielőtt olyasvalamibe mész bele, ami a jó hírnevedet, a státuszodat vagy az anyagi helyzetedet befolyásolhatja.

Bika

Gondolj vissza egy múltbéli dologra, amely valaha inspirált téged és olyan emlékeket hívhatsz elő vele, amelyek sarkallnak, hogy egy be nem teljesített álmodat megvalósítsd. Adj vissza valamit annak a csapatnak, ügynek vagy személynek, aki segített neked nemrégiben. Ne fecsegd ki a terveidet addig, amíg át nem gondoltad, mikor a legokosabb ezt megtenni. Egy romantikus gesztus pozitív változást hozhat az életedbe. Légy gyanakvó mindenkivel, aki megpróbálhatja manipulálni azt a helyzetet, amiben te is benne vagy. Ne hezitálj kérdezni és ellenkezni, ha azt látod helyesnek.

Ikrek

Jobban teszed, ha okosan gazdálkodsz az energiáddal a hét elején, mert valakivel összeveszhetsz egy érzelmi dolgot illetően, ha gyorsan kifárasztod magad. Próbálj meg nem azonnal a konklúziókhoz ugrani és ne cselekedj elhamarkodottan. Problémák merülhetnek fel a munkahelyeden, ha olyanokkal vagy köteles együtt dolgozni, akik nem olyan képzettek és ügyesek, mint te. Légy türelmes és ne akard mások hiányosságait betölteni. Érj el sokat a munkában egyedül és ne keress kifogásokat mások helyett.

Rák

Nagy hatással lehetsz egy szeretett személy életére, ha segítő kezet nyújtasz neki. Egyedi megközelítést alkalmazz, ha másokkal viselkedsz és tisztelet, bizalom, hűség lesz a jussod érte. Egy jól végzett munkádra figyelem összpontosul majd, ami fizetésemelést és újabb projekteket hozhat magával. Ünneplést megkívánó események fognak közelebb hozni téged egy szeretett személyhez. Ne hagyd, hogy az érzelmeid erőt vegyenek a józan eszeden a hét vége felé.

Oroszlán

Tartsd magad a pénzügyi keretedhez, ha nem akarsz felesleges stresszt az életedbe. Ne érezz késztetést arra, hogy lépést tarts valakivel, aki amúgy folyamatosan adósságokat halmoz fel magának. Tanulj a hibáidból és kerüld az érzelmi költekezést. Ha valaki a hét közepe felé túlreagál valamit, ami kettőtöket érint, akkor készítsd fel magad az angolos távozásra. Nincs szükséged több drámára az életedben. Egy rövid utazás, egy tanfolyam vagy egy olyan emberrel együtt töltött idő, aki a legjobbat hozza ki belőled, ígéretes következményeket vonhat maga után. Vegyél részt olyan eseményeken, amelyek serkentik az elmédet és az egészségesebb élet felé kalauzolnak.

Szűz

Tedd azt a hét elején, ami boldoggá tesz. Ez talán nem fog passzolni valakinek az elképzeléseibe, aki amúgy manipulálni szeretne, azonban tökéletes lesz arra, hogy végre megmutasd, mit vársz el másoktól, hogyan álljanak hozzád. Olyan emberrel tölts időt, aki mellett úgy érzed, hogy különleges vagy. A szerelem és a romantika középpontba kerül, és elsődleges szerepet kap az életedben. Légy óvatos a költekezéssel a hét vége felé. Nem vehetsz szeretetet pénzen, ha egy olyan kapcsolatot akarsz ápolni, amely őszinte és egyenlőségen alapszik.

Mérleg

Gondolkozz objektíven, ha a családodat érintő személyes problémákkal foglalkozol. Hallgasd meg a panaszokat és gondolt át, hogy mi a fair és mi nem az. Szükség lesz diplomáciára, ha azt szeretnéd, hogy simán menjenek a dolgok. Fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt munka és szórakozás között. Ne akarj összecsapni semmit, mikor tudod, hogy minden egyes részlet gondos figyelmet igényel. Minél felkészültebb vagy, annál jobb eredményre juthatsz. Fejezd ki egyértelműen, hogy nem tűröd el, hogy bárki is bekavarjon az életedbe és a terveidbe. Ha feszültséget érzékelsz otthon vagy a munkában, a megoldáson és annak átbeszélésén elmélkedj.

Skorpió

Szánd el magad és tedd, ami a legtermészetesebben jön. Engedd, hogy a kreatív képzelőerőd szárnyra kapjon és nézd meg, hogy mit hozhatsz ki belőle. A változás további új és jó dolgokra sarkall majd. A romantika szele érezhető a levegőben. Fejezd ki az érzéseidet valaki felé, aki mellett teljes megértést és bizalmat tapasztalhatsz. Oszd meg vele vágyaidat és terveidet. Másnak ne fecsegd ki a terveidet addig, amíg minden lehetséges felmerülő problémát számba nem veszel, és el nem simítasz. Keress fel egy szakértőt, ha azt látod szükségesnek.

Nyilas

Áss le mélyre és szerezd meg a szükséges információkat, mielőtt úgy döntesz, hogy részt veszel valaki másnak a tervében. Tartozol magadnak annyival, hogy többet foglalkozol a családdal, az otthonoddal és azzal, ami számodra fontosa az életben. Egy érzelmi probléma ütheti fel a fejét, ha te vagy valaki, aki hozzád közel álló személy, meggondolatlan döntést hoz. Nyugodj meg és gondold át a stratégiádat, mielőtt egy olyan vitába keverednél bele, amely patthelyzetet alakít ki. A szíved a családodé és az a biztos menedéked. Koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek kényelmet és örömöt hoznak az otthonodba.

Bak

Hozz okos döntést a hét elején és learathatod a gyümölcsét. Egy otthoni változtatás nagy fordulatot hozhat az életedbe. Gondold át, hogy mi tesz téged valóban boldoggá, majd abba az irányba kezdj el haladni. Egy régi örömteli esemény nosztalgiára sarkall, reményekkel és vágyakkal tölt el. Próbálj meg újraéleszteni egy tervet, amely egykoron izgalommal töltött el. Ne veszekedj triviális dolgok miatt a hét közepe, vége felé. Kerekedj felül az ellentmondásokon és koncentrálj arra, ami igazán fontos most számodra a céljaid eléréséhez. Romantika gazdagíthatja az életedet.

Vízöntő

Tedd tisztába azt, hogy hányadán állsz a dolgokkal és milyen státuszt töltesz be, hogy az, aki részt akar venni egy tervedben, megértse, hol a helye. Ahogyan másokkal bánsz, az az eredmény és a projekthez kapcsolódó pénzügyi dolgokra is hatással lesz. Mindennek megvan a maga helye és ideje. Talán okosabb most előbb cselekedni, aztán bemutatni az ötletedet. Ha túlságosan korán előhozakodsz a terveddel, valaki még ellophatja.  Találkozz egy régen látott baráttal vagy vedd fel a fonalat egy régi ötlettel, amelyet még mindig érdemes volna fejleszteni.

Halak

Csökkentsd az elvárásaidat a hét elején, ha nem akarod, hogy a dolgok alakulása kicsússzon az irányításod alól és érzelmi és fizikai károkat okozzon. Tudatosítsd magadban azt is, amit nem vagy hajlandó elviselni, jelöld ki a határokat. Az érzelmek túlköltekezésbe sodorhatnak, ha nem figyelsz. Oszd be okosan az idődet és kérj segítséget, ha szükséged van rá a célod eléréséhez. Ha túlzásba viszed a hencegést, kihasználhat egy olyan személy, aki tudja, hogyan lehet rávenni másokat arra, amit ő akar. Ne hagyd, hogy az egód elhatalmasodjon feletted.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL