Heti horoszkóp június 22.-28.

Heti horoszkóp június 22.-28.

Az elkövetkező héten mindenkinek arra kell koncentrálnia, ami a legnagyobb kérdést jelenti a jelenlegi életszakaszában. Családi, párkapcsolati, munkahelyi fronton kell változtatnod valamin, esetleg a személyes fejlődésed támogatása a boldogabb élet kulcsa?

Olvass tovább és tudd meg, hogy a hétre mire szólítanak fel a csillagok!

Kos

Az új ötletek mindig nagyon izgalmasak tudnak lenni és te most úgy érzed, hogy csordultig telve vagy velük. Ne engedd, hogy túlságosan elkápráztasson annak a lehetősége, hogy mi minden történhet. Győződj meg róla, hogy az inspirációd forrás megtartson téged a valóság talaján. Alternatívaként pedig legyen nyitva a szemed, mert egy fiatal és igazán szenvedélyes, bár még tapasztalatlan személy fontos üzenettel szolgálhat számodra.

Bika

Nagyon jó dolog, hogy ilyen sok mindent birtokolhatsz az életben, azonban mióta fordult az erőforrásaid védelme olyan irányba, hogy teljesen elzárod magad másoktól? Ezen a héten lehetőséged lesz rá, hogy ezen a számodra árnyalatnyi problémán eltöprengj. Ugyanakkor, ha az anyagi szektorodban a stabilitás hiányát tapasztalnád, akkor itt az ideje, hogy megvizsgáld, mi az, ami valóban fontos és meg szeretnél tartani magadnak.

Ikrek

Ha magányosnak érzed magas, akkor ennek az állapotnak már nem kell sokáig így maradnia. Tartsd nyitva a szemedet, mert egy új szerelem vagy egy barát/ismerős olyasmivel fog számodra szolgálni, ami tökéletesen passzolni fog az elvárásaidhoz és az álmaidhoz. Ha hosszú távú párkapcsolatban élsz, akkor ideje lesz némi megerősítésnek és valami új bevezetésének, ugyanis nem csak a párod, de te is felelős vagy a dolgok alakulásáért.

Rák

Ezen a héten ideje lesz előrelépned és belekezdened abba az új dologba, amelyen már régóta töprengsz. Ne késlekedj megtenni az első lépést, mert annál később érkezik az eredmény is. Egy olyan ember jelenik meg az életedben, aki villámcsapásszerűen fog hatni rád a semmiből. Használd fel ezt az energiát a javadra, meríts belőle lendületet.

Oroszlán

Mennyire nagy projektet tudnál véghez vinni, ha lenne hozzá megfelelő segítséged? Ezen a héten szedd össze magad és légy sokkal ambiciózusabb. Készíts egy listát pontos, konstruktív tervekről, amelyek az elsőtől az utolsó lépésig végig vezetnek. A feladatod az, hogy megtaláld a segítségedet tehetséges személyek képében ahhoz, hogy az álmaidat valóra tudd váltani. Nem érhetünk le mindent egyedül.

Szűz

Ha túl sokáig ragaszkodtál egy dologhoz, ami kinőtte a hasznosíthatóságát, akkor itt az ideje, hogy végre búcsút mondj neki és üdvözöld a helyébe lépő újat. A változások ugyan gyakran fájdalmasan érintenek minket, de mindenképpen szükségesek. A kihívás az lesz számodra, hogy a régi talaján valami újat és jobbat legyél képes alkotni hezitálás és félelem nélkül.

Mérleg

Néha annak ellenére is képesek vagyunk egy olyan irányba haladni, amelyről minden jel azt súgja, hogy nem szabadna. Most az a legfontosabb számodra, hogy meggyógyíts magad mindattól, ami a testedet és a szellemedet beteggé tette és fájdalmat okozott. A feladatod az, hogy a mindennapi valóságtól elrugaszkodva is megtaláld az egyensúlyodat.

Skorpió

Néha az élet igazán kemény tud lenni és okkal vagyunk elkenődve, míg máskor túlságosan is érzékenyek vagyunk, és múltbéli sebeken rágódunk. Bár kezünkben van a királyságba vezető kulcs, mégis képesek vagyunk találni valamit, ami miatt panaszkodhatunk. A kihívás az, hogy kiderítsd, te melyik sztorihoz passzolsz valójában. Alakítsd át a bánatodat megértésbe.

Nyilas

Nagyon sok lehetőséged lesz arra, hogy megcsillogtasd a tudásodat és a képességeidet a munkahelyen. Ideje, hogy valóban hasznát vedd a téged körülvevő inspiráló személyeknek. Tégy meg mindent, hogy ki tudd meríteni mindazt, amit nyújtani tudnak számodra, ezzel is még könnyebben elérve hosszú távú céljaidat. Végtére is a nagy tettekhez egy nagy csapat összetartó ereje szükséges.

Bak

Ez a hét arról kell, hogy szóljon számodra, hogy megtaláld a módját annak, hogyan varázsold az otthonodat még harmonikusabbá. Ez szólhat arról, hogy többet foglalkozol a családoddal, felújítasz vagy kidekorálsz egy helyiséget, gondozod a kertedet vagy egy csodás habfürdőt veszel a saját örömödre. Találd meg a módját annak, hogyan növelheted a belső békédet.

Vízöntő

Készülj fel a boldogságra! Az elkövetkező hétben megörökíteni való dolgok fognak történi. Hogy az örömteli történés egy családi esemény, egy baráti összejövetel vagy néhány igazán jó hír képében érkezik, az nem is fontos. A lényeg, hogy elégedettséggel fog eltölteni, hogy az életed a jó kerékvágásban halad. Ünnepelj!

Halak

A változás sokszor félelmetes, ez igaz, ugyanakkor nagyon jó is lehet egyben. Eddig úgy festett, mintha a helyi utakon zötykölődnél egy kopott járgánnyal, most pedig felpattansz egy száguldó gyorsvonatra és messze elsüvítesz vele. Tartsd nyitva a szemed és a füled, hiszen fontos híreket kaphatsz, amelyek nagy döntések irányába fordíthatnak. Bármi is legyen az, szükségszerű lesz.

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha megosztás után gördítesz lejjebb!

A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL