Heti horoszkóp május 10.-16.- Ez a hét más lesz mint a többi!

Heti horoszkóp május 10.-16.- Ez a hét más lesz mint a többi!

Ajánlott ezen a héten az érzelmeket parkolópályára állítani és nem hagyni, hogy azok a céljainkat bármilyen formában befolyásolják. Az önfejlesztés most is hangsúlyos és a kapcsolatok ápolására is érdemes több időt szánnunk.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit hoz a következő hét.

Kos

Szélesítsd ki az érdeklődésedet és szocializálódj olyan emberekkel, akik felemelnek  és inspirálnak. Egy romantikus kirándulás közelebb hozhat valakihez, akit szeretsz. Hallgass figyelmesen a hét elején, mert az információ, amit kapsz nem lesz igaz, de legalábbis el lesz túlozva. Sajátíts el minden tudást, mielőtt egy feljebbvalóddal beszélgetésbe elegyednél, hiszen ennek az embernek befolyása van a jövődre és a szakmai előremeneteledre.

Bika

A fizikai aktivitás segít, hogy az érzelmeidet jobban kordában tudd tartani. Fejleszd az egészségedet a mozgáson és a megfelelő étkezésen keresztül. Állíts fel magas célokat, szentelj figyelmet minden apró részletnek és törekedj a kiemelkedő teljesítményre. Légy együttérző a kollégáiddal, barátaiddal és rokonaiddal és cserébe te is támogatásban részesülsz majd, ha szükséged lesz rá. Légy óvatos, hogy kivel mit osztasz meg, mert valaki visszaélhet a kiszivárogtatott információkkal. A partnerkapcsolatok, az utazás és a régi barátokkal való újra találkozás jó csillagállást élveznek.

Ikrek

Kontrolláld az érzéseidet a hét elején. Mondj keveset, de az is építő jellegű legyen. Változtass pozitívan az otthonodon és azon a módon, ahogyan élsz. A pozitív hozzáállás és gondolatok csodás eredményekhez vezethetnek. Tölts több időt azzal, hogy a személyes kapcsolataidat és az anyagi helyzetedet elrendezd. Törődj kevesebbet azzal, hogy mit csinálnak mások. Egy veszekedés gyorsan kirobbanhat, és érzelmi sebeket hagyhat maga után, ha nem vigyázol. Szervezz valami szórakoztató programot a hét végére, amiben fizikai aktivitás is szerepel.

Rák

Tartsd magad az ígéreteidhez és hajtsd be azt, amit mások tettek feléd. Ha mindenki hű önmagához, akkor a közösen kitűzött célok is sokkal nagyobb eséllyel valósíthatóak meg. A terep tiszta és az idő tökéletes ahhoz, hogy előmozdítsd azt, amit el szeretnél érni. Alakíts ki partnerkapcsolatot valakivel, aki a legjobbat hozza ki belőled. Légy óvatos és ne hanyagold el a személyes kötelezettségeidet, különben kritikával és panasszal fogod szemben találni magad. Légy tudatában annak, hogy mi a fontos a hozzád közel álló embereknek.

Oroszlán

Ne végezz szükségtelen változtatásokat, ragaszkodj a tervhez és hozd ki magadból a legjobbat a többiekkel együtt. A romantika és a szerelem neked kedvez majd. Tegyél még több erőfeszítést és időt abba, amivel a bevételedet szerzed. Ne okozz csalódást, teljesítsd, amit elvárnak tőled, erre a hozzáállásra szükség van, ha előre akarsz haladni. Tarts egy kis szünetet a hét közepén, ha már túl nagy a leterheltséged. Menj el mozogni valahová vagy csinálj olyasmit, amitől jobban érezheted magad a bőrödben. Érzelmi problémák bukkanhatnak fel a hét vége felé, ha valaki olyan változást akar rád erőltetni, amihez neked nem fűlik a fogad.

Szűz

Állítsd parkolópályára az érzelmeid és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyeket fontos fejlesztened. Az, ahogyan a barátaiddal és rokonaiddal kapcsolatos helyzeteket kezeled, változtathat az életeden. Kerüld a kontrollvesztést, ha olyasmiről van szó, ami függőségbe sodorhat. A terep tiszta lesz a héten, így sokat elérhetsz kapcsolatépítésen keresztül vagy úgy, hogyha részt veszel egy szemináriumot és új képességeket sajátítasz el. Az utazás, a kommunikáció és a szocializáció jó csillagállást élveznek.

Mérleg

Lehetőséged lesz együtt tölteni egy hosszabb időtartamot a családdal és a barátokkal, de figyelj arra, hogy ne a költekezésen legyen a hangsúly. Nem kell, hogy a nagylelkűség vagy a lelkiismereted miatt mások költségeit is magadra vállald. Köss el elvarratlan szálakat. Foglalkozz hivatalos, anyagiakat érintő ügyekkel, amelyek eddig csak stresszforrást jelentettek. Fedezz fel magadnak új érdeklődési kört, tölts több időt önfejlesztéssel és kevesebbet a halogatással. Hallgasd meg a hozzád érkező panaszokat és dolgozz a megoldásukon. Gondolkozz rajta, hogy mi tehetné az otthonodat még hívogatóbbá és kellemesebbé.

Skorpió

Tedd félre az érzéseidet és hozd ki magadból a legjobbat a hét elején. Sokkal többet érhetsz el, ha nem másokkal civódsz felesleges dolgok miatt, hiszen azzal csak a drága idődet vesztegeted. A figyelmedet a céljaidra összpontosítsd és ebbe az irányba haladj. Győződj meg róla, hogy azok az emberek, akik fontosak számodra, egy fedélzeten vannak-e veled. A megbeszélések kifizetődőek lesznek. Szánj időt a romantikára, az  önfejlesztésre és a jó dolgok eléd fognak járulni.

Nyilas

Foglalkozz jobban azzal, hogyan érzed magad és hogyan festesz. A fizikai erőnlét, egy jól összeállított diéta és a szeretteiddel töltött idő olyan dolgok, amelyek a legjobbat hozhatják ki belőled. Légy óvatos azokkal, akik érzelmi manipulációt próbálnak alkalmazni nálad, ne ossz meg velük semmilyen személyes dolgot. A mértékletesség legyen a heted a jelszavad. Először győződj meg róla, hogy hol állsz, mielőtt szívességet kérnél valakitől. Valaki csalódást okozhat, ha nem úgy muzsikálsz, ahogyan azt ő elképzeli. Magadban és csakis magadban bízhatsz.

Bak

Fontold meg, hogy milyen változtatásokat szeretnél elérni és találd meg a módját, hogy az a költségvetéseddel is passzoljon. Ne bízz egy olyan megállapodásban, ami túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Személyes kapcsolataid kezelését a jó szerencse fogja vezetni. Többet elérhetsz, ha beszéd helyett inkább hallgatsz, és olyan információkat szerzel, amelyek segítenek előre jutni. Szentelj több figyelmet a szeretteidnek a hétvégén. Romantika száll a levegőben, amely a magánéletedet is pozitív irányba tereli majd.

Vízöntő

Fejezd ki, amit érzel és gondoskodj a kapcsolatodról, mielőtt a helyzet elharapózhatna. A pozitív hozzáállás és a kompromisszumkészség segíteni fog elkerülni a konfliktusokat. Kérdezz és változtass, ha szükséges és előrevivő életmódbeli változtatásokat tehetsz. Törekedj arra, hogy az életed leegyszerűsítsd és csak az igazán fontos értékekre koncentrálj. Gondold végig, hogy milyen képességeid vannak, és abból mit tudnál hasznosítani egy kis extra bevétel érdekében.

Halak

Ne akarj mindenáron megoldani valamit, amin nem lehet erővel változtatni. Nézz magadba, és változtass belül ahhoz, hogy jobban érezhesd magad. Szabadulj meg a negatív érzelmektől és a dühtől és ne bocsátkozz vitába olyasvalakivel, aki árthat a jó hírnevednek. Ha szívességet szeretnél kérni, akkor tudd meg, hogy mit várnak el cserébe, mielőtt belemennél a procedúrába. Lehet, hogy jobb, ha teszed, amit tenned kell, és nem hagyatkozol másokra. Érdekes lehetőségekkel találhatod szemben magad. Ne hezitálj, csak vágj bele, ha úgy érzed, hogy megszólít.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL