Hétvégi horoszkóp december 1-2. – A hónap első két napja nem várt izgalmakat tartogat!

Hétvégi horoszkóp december 1-2. – A hónap első két napja nem várt izgalmakat tartogat!

A Kosok, az Oroszlánok és a Mérlegek mozgalmas hétvégére számíthatnak, míg a Szüzek, az Ikrek és a Bak jobban teszi, ha lazít ezen a két napon. A Skorpió napjait a romantika fogja uralni.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hétvége.

Kos

Ez a hétvége olyan mozgalmas lesz, hogy azt sem tudod majd, hová kapd a fejedet. Az advent is kezdetét veszi, és úgy érzed, hogy a teendőid is egyre duzzadnak. Ha ez még nem lenne elég, most valahogy mindenki jobban rád fog kapni, mint eddig. A családtagok és a barátok is veled akarnak közös programot, amelyeknek persze nem tudsz mind eleget tenni. Ötletelj ki valamilyen indokot a védelmedre.

Bika

Ez a hétvége egy jó lecke lesz számodra, ugyanis megtudod milyen az, ha meggondolatlanul hozol döntést. Valakinek megígértél valamit a múltban és annak most jött el az ideje, hogy teljesítsd. Te magad sem tudod, hogy miért mondtál igent, de már nem szívhatod vissza. Legközelebb okosabb légy. A vasárnap talán még a tiéd maradhat, ha gyorsan cselekszel.

Ikrek

A munkád most mindenek felett áll és annyira leterhel, hogy az otthoni és egyéb teendőid is mind háttérbe szorultak miatta. Megkezdődik az advent, de te örülsz, ha egyáltalán ki tudod aludni magad rendesen. Az egy dolog, hogy te érzed, teljesen ki vagy merülve, de ha már a szeretteid is szólnak neked, akkor ott komoly a baj. Hétvégén ne pörögj be annyira, inkább pihend ki magad.

Rák

Nagyon szigorúan meg akarsz felelni az időbeosztásodnak és ez sok feszültséget szül benned, ugyanakkor konfliktusok forrása lehet a környezeteddel. Fogadd el, ha a betervezett vásárlás vagy takarítás elcsúszik, talán meg sem valósul. Az égetően fontos dolgokat tudd le, a többi várhat. Szükséged van a kikapcsolódásra, különben nem fogod bírni.

Oroszlán

Talán úgy érzed, hogy nem olyan izgalmasak a hétvégéid, mint lenniük kellene, de kérdezd meg magad őszintén: Ezért ki a felelős? Más nem fogja megszervezni neked a programjaidat. Számos lehetőség adódik még télen is, úgyhogy ötletelj, szedd össze a barátaidat vagy a családot és mozdulj ki a négy fal mögül. Nem kételkedünk, hogy menni fog. Mozdulj meg, ne panaszkodj.

Szűz

Egy igazán ideális hétvégének nézel elébe. Már egy jó ideje vágysz a nyugalmas, csendes hétvégére, amikor ki tudod nyújtóztatni a lábadat, senki és semmi nem zavar és átadhatod magad a pihenésnek. Ebben a nagy ellazulásban lehet, hogy olyan ötlet pattan ki a fejedből, amely az egész jövődet átformálhatja. Kellemest a hasznossal!

Mérleg

Az advent elérkeztével te is teljesen felpörögsz és le sem lehet állítani. Ötletek sokasága tolong a fejedben és azt sem tudod, hogy melyiket valósítsd meg. Itt csak az a nagy kérdés, hogy a többiek is részt akarnak-e venni benne vagy ők inkább másra vágynak? Ne akarj semmit másokra erőltetni, mert abból most könnyen konfliktus kerekedhet. Figyelj a jelekre.

Skorpió

Végre elérkezett a hétvége, úgyhogy használd is ki. Amit elterveztél a héten erre a két napra, az most valósítsd is meg, ne hagyd, hogy apró-cseprő dolgok vegyék el az idődet. Az érzelmek főszerepet kapnak és kedveseddel kellemes perceket fogtok átélni. Csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek örömet okoznak számodra. Ha egyedülálló vagy lehet, hogy életed randiját fogod átélni.

Nyilas

Hiába van odakinn morcos idő, te teljesen jól érzed magad lelkileg és testileg is. Azonban a hétvégén valahogy mégsem tudsz úgy beindulni, mint általában. Bár az egészségeddel semmi baj, mégsem érzed magadban most a vágyat, hogy kimozdulj a négy fal közül. Semmi gond, pihenni is kell néha. Ha csak a kanapén ücsörögve, teát szürcsölve akarsz könyvet olvasni vagy filmet nézni, az is rendben van.

Bak

Tény, hogy az elmúlt héten kissé túlvállaltad magad és most eléggé kimerült vagy. Ennek az a következménye, hogy ingerültebb vagy a szokásosnál és ezt persze a környezeted is meg fogja érezni, ha nem figyelsz. Veszekedésekbe keveredhetsz bárkivel, aki a közeledbe kerül. Ezt jobb, ha megelőzöd azzal, hogy az aktív programok helyett most a lazítást választod.

Vízöntő

Eljött a hétvége és ezt most végre ki is fogod tudni használni úgy, ahogyan szeretnéd. Már péntek este hétvégi üzemmódba kapcsolsz és szombatra olyan leszel, mint akit kicseréltek. Lesz elég energiád, bármibe is szeretnél fogni, szóval döntsd el, hogy most mi okozna a legnagyobb örömet. Szánj időt a barátaidra is, akikkel egy tartalmas és mély beszélgetést tudsz majd folytatni.

Halak

A pénteked sem lesz olyan nyugodalmas, mint azt szeretnéd, de a hétvége talán még zaklatottabbnak ígérkezik. Érzed, hogy valami nincs rendben, de nem tudod megfogalmazni, hogy pontosan  micsoda. Ne várd meg, amíg a dolgok annyira összekuszálódnak, hogy csak a robbanás segíthet rajta. Ha kell, ültess össze mindenkit és beszéljétek meg a dolgot, mert itt nem csak egy ember érintett. A vasárnapod még mindig jól alakulhat, ha sikerrel jártok.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL