Hétvégi horoszkóp december 21.-22.- A Karácsony előtti hétvége hatalmas boldogságot tartogat neked is!

Hétvégi horoszkóp december 21.-22.- A Karácsony előtti hétvége hatalmas boldogságot tartogat neked is!

Ez a hétvége az utolsó a karácsony előtti időszakban, pár nap múlva ugyanis itt a szeretet ünnepe, ami sok csillagjegyben vált ki mindenféle érzéseket.

Kos

Már ezen a hétvégén elkezdesz hangolódni a következő évre és terveket szőni azzal kapcsolatban, hogy mi mindent kell majd véghez vinned az új esztendőben. Habár a karácsony is előttünk van még, te már tovább lépsz, és messze előre tekintesz. Tudnod kell, hogy bármit is vegyél a fejedbe, nem lesz lehetetlen, hiszen megvannak hozzá a képességeid. Erre hamarosan te magad is rá fogsz jönni. De addig is, élvezd a karácsonyt és a szeretteiddel együtt töltött időt.

Bika

Persze nagyon szeretnél már kiengedni és pihenni, de tudod jól, hogy ez még egy kicsit odébb lesz. A karácsonyi készülődés teljesen kitölti minden percedet. Azt sem tudod, hogy merre áll a fejed, ráadásul ilyenkor kapsz egy nem várt hírt egy teljesen idegen embertől is. Villámcsapásként ér az egész és kell némi idő, hogy reagálni tudj rá. Azt már jobb, ha nem is mondjuk, hogy a családod is időt szeretne eltölteni veled, igaz? Erre tökéletes alkalom lesz a karácsony.

Ikrek

Te aztán kimaxoltad az év végét. Annyira fáradt és nyűgös vagy, hogy azt már elmondani sem tudod. Ha tehetnéd, csak hazamennél, vennél egy forró fürdőt, befeküdnél az pihe-puha ágyba és csak aludnál. Ameddig jól esik. Nos, ez nem teljesen így működik, mert a család és a barátok a társaságodra számítanak. Jót fog tenni, hogy magad körül tudhatod a szeretteidet. Ehhez már nem kell energia befektetés, csak légy együtt velük. Fel fog tölteni meglátod.

Rák

Különleges hétvége elé nézel. Számodra a karácsony szent és sérthetetlen, amellett nagyon romantikus ünnep is. Meg sem tudod magyarázni miért, de úgy érzed, hogy legszívesebben meghódítanád az egész világot. Kimozdulsz otthonról a hétvégén és szerzel magadnak egy randi partnert vagy akár többet is. Senki nem állíthat meg téged és nem is tudnak neked ellenállni. Élvezd ki a karácsony előtti két napot.

Oroszlán

Számodra a karácsony előtti utolsó hétvége számvetéssel fog telni. Átgondolod, hogy hogyan állsz anyagilag, mit engedhetsz még meg magadnak és mikor és hol kell szorosabbra húzni a nadrágszíjat. Hiába az ünnepek, talán érdemesebb volna a luxus dolgokat most mellékvágányra tenni és az igazán fontosakkal foglalkozni, annak érdekében, hogy egy nagyobb célt majd elérhess. Dönts bölcsen, légy előrelátó és értékeld a család szeretetét. Az anyagi dolgok karácsonykor elvileg nem számítanak. Ebben a szellemben töltsd az ünnepeket.

Szűz

Ez a hétvége számodra igazán meghitt hangulatban, örömökkel és romantikával fűszerezve fog telni. Egy kis készülődés, egy kis pihenés a kedveseddel. Mondhatni minden tökéletes lesz és már az ünnepeket is kipihenve várhatod. Béke száll az otthonodra és a párkapcsolatodban is bekövetkezhet egy olyan fordulat, amire már egy jó ideje vársz. Ha egyedülálló vagy, akkor minden esélyed megvan rá, hogy a nagy ő-vel összefuss, de neked is nyitottnak kell lenned rá.

Mérleg

Az egész év fáradalmai mintha most ülnének ki rajtad. A december pedig csak feltette az i-re a pontot, ugyanis végig pörgésről szólt az egész. Igazából arra vágysz, hogy kipihenhesd magad és ez nem is tűnik annyira lehetetlennek. Lesz időd lazsálni, mert sok dologgal már előre elkészültél, ugyanakkor lelkileg és szellemileg mégsem tudsz majd kikapcsolni, állandóan pörögnek a kerekeid. Talán meditálhatnál egyet.

Skorpió

Számodra a hétvége igazán pezsdítő lesz, amire egyáltalán nem számítottál. Új szituációkkal találkozol, új tapasztalatokkal leszel gazdagabb és a látásmódod is érdekes fordulatot vesz majd. Sok ember vesz körbe, ráadásul olyanok is, akiket alapvetően nem kedveltél és pontosan tudtad, hogy miért nem. Kiderül, hogy legbelül ők is ugyanolyan emberek, mint te, csak eddig nem ismerted őket igazán. Kellemes lesz a felismerés és nagyon jól fogod érezni magad a beszélgetések közben.

Nyilas

A hétvégéd az emberi kapcsolatok ápolásáról fog szólni. Vedd fel a fonalat azokkal, akikkel már nagyon régen beszéltél, de fontosnak tartod őket az életedben. Fedd fel az érzéseidet, a gondolataidat, a véleményedet. Merj őszinte lenni, csak azt ne nyers módon tedd meg. Ha személyesen nem is sikerül mindenkivel találkozni, legalább emeld fel a telefont és hívd fel a szeretett személyeket. Karácsonykor legalább ráértek beszélgetni.

Bak

Az elmúlt időszak kifejezetten zsúfolt volt, rengeteg elintéznivalóval, ám hétvégén végre elengedheted magad. Legalábbis annyira, hogy végre meghallgasd azt, amit a bensőd próbál sugallni neked és ez alapján cselekedj. Soha ne feledd, hogy a benső sugallat lelked hangja és okkal szólít meg téged. A karácsonyi ünnepek előtt még lesz dolgod, szóval azokat is jobb, ha ügyesen beiktatod ebbe a két napba.

Vízöntő

A 2018-as éved vége igazán eseménydúsra sikeredett. Történt számos várt és váratlan dolog. Sokat utaztál, sokat dolgoztál és rengeteg új ötlet született meg a fejedben. Tudod jól, hogy a karácsony már csak pár lépésre van, te mégis a következő esztendőn gondolkozol. Mit és hogyan csinálj, hogyan oszd be az idődet. Jó, hogy ennyire előrelátó akarsz lenni és nem is kell alábbhagynod a motivációdból, de ne feledkezz meg róla, hogy karácsonykor azokra fókuszálj, akiket szeretsz és akiket az év többi részében alig látsz.

Halak

Az év vége nálad sem a semmittevésről szólt. Sok dolgod akadt és azt érezted, hogy egy olyan pillanatod sincs, amikor elengedhetnéd magad, és azt mondhatnád „Most végre letudtam mindent”. Azzal a hírrel kell szolgáljunk, a hétvégéd talán még ennél is pörgősebbre sikeredik majd. Rengeteg betervezett és tervezetlen dolog is lesz, amit el kell intézned. Légy produktív, de a vasárnap estével bezárólag végre úgy térj nyugovóra, hogy már nem a feladatok listáján pörgeted az agyad. Kapcsolj át ünnepi üzemmódba, pihenj, töltődj.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL