Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 11., szombat

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 11., szombat

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Kitűnő

Jó, hogy hallgatott az eszére, így legalább nyugodtan töltheti a hétvégét. Tudása, tehetsége újabb elismerésben részesül, alkotóereje töretlen. Itt az ideje, hogy családjával, vagy partnerével megbeszélje a nyaralási haditervet. Ha annyit nem is keres, hogy a Bahamákra utazzon, egy közelebbi, tengerparti vakációt miért ne engedhetne végre meg magának?

Bika 04.21. – 05.20. – Élveteg

Csak nem tud betelni azzal, ami gyönyörűséget a test adhat. Talán túlzásba is viszi, ahogy habzsolja az életet! Ha megürült a pohár, nyomban tölt magának megint és fenékig üríti az édes nektárt. Még az sem hűti le, amikor pénzügyi helyzetét számba véve kiderül: nemigen van mit számba vennie.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Üres

Az túlságosan egyszerű megoldás volna, hogy ha valami üres, akkor meg kell tölteni. Nem fog sikerülni, mert nincs elég ereje és kedve hozzá. Hiábavaló próbálkozások helyett inkább alaposan pihenje ki magát, így legalább a hétvége második napját megmentheti. A pihenés nem csak heverészés lehet, hanem cselekvő is. Mi volna, ha már most hozzákezdene a nyári utazás megtervezéséhez? Ha mást nem is, legalább az úti célt kijelölhetné. Vegyen elő térképet, könyveket, vagy az internetet és képzeletben máris indulhat!

Rák 06.22. – 07.22. – Nyugodt

Egész nap csak pihen, tévét néz, vesz egy csomó újságot, a papírra nyomottból és békebeli olvasós napot tart. Helyesen teszi. Egyebet úgy sem akar csinálni. Ebéd után feküdjön le pár órára, ebből a délutáni alvásból is csak erőt meríthet. Estefelé hívja fel barátait és ha hívják, most már ideje kimozdulni!


FORRÁS: https://varosikurir.hu/hiszi-nem-hiszi-napi-horoszkop-2019-majus-11-szombat/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL