Hogyan ismerheted fel, ha karmikus kapcsolatban vagy valakivel?

Hogyan ismerheted fel, ha karmikus kapcsolatban vagy valakivel?

Akár a barátságokra vagy a szerelmi kapcsolatokra gondolunk, csupán egy-két ember van, akikkel mélyebb szinten állunk összeköttetésben. Bár a legközelebbi barátainkkal sok dolgunk és gondolatunk lehet közös, csak néhány olyan személy van az életünkben, akikkel kapcsolatban úgy érezzük, mintha az ikerlángunkkal beszélgetnénk.

Hallottad már a karmikus kapcsolat kifejezést?

A spiritiszták ezt a fajta kötődést karmikus kapcsolatnak nevezik. A karmikus kapcsolatok olyan emberekkel jönnek létre, akik fontos szerepet játszottak elmúlt életünkben, és újra kapcsolatba kerülünk velük a Földön. A legegyszerűbb módja annak, hogy felismerd a lelki társadat vagy karmikus kapcsolatodat, ha tudatára ébredsz az általa feléd sugárzott rezgési energiának.

Egyfajta béke

A barátaiddal, családoddal vagy munkatársaiddal érezheted magad nyugodtnak és ellazultnak, de a lelki társ egyfajta béke érzését adja számodra. Az a lélekkel teli kapcsolat, amely szinte azonnal létrejön a tekinteten, szavakon, hangokon vagy a hasonló gondolkodáson keresztül olyan érzéssel tölt el, mintha egy régi barátoddal találkoztál volna, aki jobban ismer téged, mint bárki más.

Hasonlóságok és különbségek

Meg fogsz lepődni, hogy mennyi dolgot láttok/értetek azonos módon, és hány hasonlóságon osztoztok. Sőt, a különbségeitek kitöltik a másik hiányosságait, ezért a különbözőségek sokkal inkább teljessé tesznek, mintsem növelnék a távolságot köztetek.

Beszélgetés

A lelki társaddal való beszélgetés természetes módon folyik anélkül, hogy aggódnál amiatt, hogy mikor és hogyan fejezed ki az érzéseidet. Mindketten képesek vagytok egymás mondatait befejezni, és könnyű lesz megérteni, hogy mit érez a másik különösebb magyarázat nélkül. Persze ez nem azt jelenti, hogy a karmikus kapcsolatod nem szembesülhet kihívásokkal és problémákkal. Azonban a mély megértés és az erős kötődés miatt türelmesen keresitek a megoldásokat, amely segít, hogy harmóniában küzdjétek le az akadályokat.

A karmikus lélek bárki lehet az életedben, kezdve a családtagjaidtól és barátaidtól egészen idegenekig vagy akár a szomszédodig. A karmikus lelkek legtöbbször akkor jelennek meg az életünkben, amikor a legkevésbé számítunk rá, és általában egy ismeretlen személy lesz az, akivel “véletlenszerűen” találkozunk valahol.

Egy karmikus kapcsolat szerepe, hogy segítsen önmagunk fejlődésében. Tanítanak, motiválnak vagy formálnak bennünket. Bizonyos karmikus kapcsolatok serdülőkorban jelennek meg, míg mások felnőttkorban. Néhány karmikus kapcsolat végigkísérhet egész életünkön, míg mások rövid ideig tartanak, amikor önmagunk megváltoztatására van szükségünk.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL