Hogyan vonzz be pozitív embereket az életedbe?

Olyan kapcsolatokra vágysz, melyek jót tesznek a szívednek és erősebb kötelékeket hoznak létre? Unod már a rossz választásokat? Langyos a kémia? Igényesebb szerepre vágysz abban, hogy kit vonzol? Ismerve az energiát, működési módodat nem mindig könnyű átalakítani ezen a területen, hogy megelőzhető legyen a magány, és az alattomos fáradtság. Ezután már nem egy végtelen fárasztó csata, minden rendszer legkedvesebb álmaid eléréséért “működik”.

Sokan szeretnénk tudni, hogyan lehet létrehozni a vonzás pozitív energiáját, a köztünk lévő titokzatos, látszólag megfoghatatlan mágnesességet. Ez irányítja a háttérből a szeretetet, a barátságot, a munkát, és a közös vállalkozások kémiáját. A vonzerő ellentéte a taszítás és az idegenkedés, az erő, amely elválaszt.

Bár a vonzerőt gyakran párosítják a megjelenéssel, az IQ-val, a bankszámlával vagy a bájjal, ez nem elég, hogy megidézzük ezt az áldást. Ez attól függ, hogy rájössz, nem csak figyelmet akarsz, hanem a megfelelő típust szeretnéd. A vonzás szintjének köze van az élet esszenciájához, ami a karma és az ész mellékterméke. Nem lehet teljesen irányítani, de módosíthatod a hangulatodat, hogy maximáld a lehetőségeket.

Hogyan tudjuk kihasználni ezt az érdekes alkímiát, hogy elhozza számunkra a vágyott kilátásokat? A nehézség az, hogy energetikailag testesítsük meg azt, amit vonzani szeretnénk. Kezdetnek vess egy pillantást arra, ahol most vagy. Ez együtt jár a paraméterek leszögezésével, hogy mi az ami pozitív és mi az ami nem a hozzállást és viselkedést tekintve. Ha már van egy meghatározásod erről, akkor meg tudod erősíteni ezeket a tulajdonságokat magadban, és vonzani ugyanazt. Ami megkülönbözteti a pozitív embereket az eltökéltség, hogy a legjobbat nyújtsák, és nem adják meg magukat annak, ami bennük negatív, vagy a külsőségeknek.

A pozitív ember:

– Eltökélt az együttérzés kifejlesztésében önmaga és mások irányában, és nyitott szívvel rendelkezik
– Bátran követi az álmait
– Az, aki igyekszik hiteles lenni még akkor is, amikor a külsőségek omladoznak
– Tudatában van a sötét oldalának, és próbálja meggyógyítani azt
– Tanulni akar a hibákból

A pozitív ember nem:

– Tökéletes, hamis, vagy pozitív minden alkalommal
– Veri magát laposra a hiányosságok, vagy a pesszimizmus sötét gondolatai miatt
– Csúszik bele folyamatosan a félelembe vagy intoleranciába, hogy hagyja megkeményedni a szívét
– Patyolattiszta emberbarát, aki elhanyagolja a saját jólétét
– Másoknak akar tetszelegni, aki figyelmen kívül hagyja a sötét oldalát, és öntudatlanul cselekszik mások rovására

4 stratégia a pozitív emberek és helyzetek életedbe vonzására

Az energiának nincs egy egyszerű ki-be kapcsolója. Csakúgy, mint a rádiónak, van egy hangerőszabályzója, amivel beállíthatod a hangulatodat. Néhány emberrel felerősítheted, másokkal lehangolhatod. Így növeld a pozitív jeleket:

1. Határozd meg magadban a legjobbakat, és beszélj róluk

Határozd meg a legjobb tulajdonságaidat. Akár tisztelet, érzékenység, együttérzés, humor, tárd őket a világ elé. Megnyílva, és kilépve a komfort zónádból megnöveled az energiameződ. Mielőtt új emberekkel találkozol, vagy fontos eseményre mész, töltsd fel magad. Tarts egy ki szünetet egy belső buzdító beszédhez. Gondold azt, hogy “nem a bizonytalanságomra fogok koncentrálni, hanem az erősségeimre, érezni fogom és bízok a bennem lévő pozitív energiában. Követelni fogom a teljes erőmet.” Egy ilyen szelektív figyelem-eszköz a legjobb részeidet helyezi előtérbe és a középpontba. Amikor a szempontok eltolódtak, könnyebb magabiztosan előrelépni. Ezt a megközelítést nem lehet túlzásba vinni. Használd rendszeresen! Egy választás arról, hogy honnan jössz, és mire összpontosítod az energiádat.

2. A szeretet kifelé irányuló kiterjesztése

A szeretet létrehoz egy ellenállhatatlan karizmát, egy meleg fényt, ami bennünket és másokat is boldoggá tesz. Küldheted bármilyen helyzetben, egy gondoskodás, ami nem fog lecsapolni. Hogyan? Fókuszálj a szívedre, és képzelj el valamit, amit szeretsz. Egy gyönyörű madárra. A gyermeked mosolyára. Egy nyíló rózsára. Aztán befelé beszélgetés közben kérd: “Hagyd, hogy átjárjon a szeretet.” Érezd, ahogy kiemelkedik a mellkasodból, figyeld a melegségét, a nyugalmat, a ragyogást. Ezek az energiák kifelé haladnak. Az emberek megenyhülnek körülötte, biztonságban érzik magukat, és még többet akarnak. A szerető energia kisimítja a durva éleket bármilyen körülmények között, és megkönnyíti az egyetértést. Próbáld ki még akkor is, ha nem szeretsz valakit, de az a célod, hogy jobban kijöjjetek.

3. Meditálj rendszeresen

A boldogság növelhető meditációval. A legmodernebb agykutatások megerősítik, hogy mindannyiunknak van egy meghatározott hangulati beállítottságunk, egy sor érzés, amit megélünk. De rendszeres meditációnál kimutatták, hogy megváltoztatja a szokásos hangulatot pozitív irányban. Amikor érzések törnek felszínre meditáció alatt, figyeld meg őket. Fókuszálj arra ami felemelő, és ne a negatív érzelmi örvényekre. Használd a légzésed, hogy összpontosított maradj. Ez a belső fordulat átalakítja a pesszimizmust valami magasabbrendűvé. Ezután a hangulatod megváltozik, amire mások válaszolni fognak.

4. Kötelezd el magad egy érzelmi nagytakarítás mellett

Következetesen cseréld le a negatív érzéseket még több pozitívra önmagadban. Az önismeret a legnagyobb szövetségesünk a félelem ellen. Pszichoterápia, önvizsgálat, meditáció, napló, és/vagy beszélgetés a barátokkal, mind támogatják a gyógyulást. Ahogy a negativitás csökken, még vonzóbbá válsz.

Emlékezz arra, hogy amikor ezt a munkát végzed, ne tarts fenn idealizált elvárásokat másokkal, és magaddal szemben sem – bosszantó, kihívást jelentő, csalódást keltő szempontokat. Mindannyiunknak vannak gyarlóságai. De még így is jogosan remélheted, hogy másokat is magaddal vonzol, hogy harcoljanak a kiútért nyitott szívvel és humorral. Ők az igazi hősök és barátok.

források: http://thetaharmonia.hu/ ujvilagtudat.blogspot


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL