Húzz egy angyalkártyát! Különleges jóslat vár rád!

Húzz egy angyalkártyát! Különleges jóslat vár rád!

Első angyalkártya

 Ha ezt az angyalkártyát választottad, az üzenet szerint angyalod melletted volt, amikor az elmúlt évben mélypontra került az életed. Talán elveszítettél valakit, aki igazán sokat jelentett a számodra. Talán a kedvenc állatod hunyt el nem régiben. Találtál mostanában aprópénzt vagy madártollat? Esetleg furcsa, megmagyarázhatatlan hangokat hallottál? Nem véletlenül történt veled mindez, angyalod próbált üzenni a szokatlan jelekkel. Azt akarta tudatni, hogy elhunyt szeretted jól van, figyel téged, és számtalanszor átöleli a lelked. Próbáld meg a fájdalmat elengedni, és higgy benne, gondolatban, meditáció közben bármikor fölveheted vele a kapcsolatot, bármikor találkozhattok. A Fényben támogat és segít téged. Amikor nagyon hiányzik neked, csak kérj egy újabb jelet, aztán pedig figyelj, hiszen hamarosan a szívmelengető válasz is megérkezik.

Második angyalkártya

 Ha a második angyalkártyát választottad, akkor igazán izgalmas jóslatot kaptál. Angyalod azt üzeni, a háttérben, láthatatlanul azért dolgoznak, hogy leendő szerelmedet hozzád irányítsák, vagy a meglévő kapcsolatodban léphessetek egy magasabb minőségi szintre. Meghallották a lelki társaddal kapcsolatos kérésedet. Hamarosan megtudhatod, ki is ő valójában. Amíg elérkezik az idő, nagyon fontos, hogy önmagadat is elfogadd és szeresd, hiszen mások is így érezhetnek téged igazán szerethető embernek. Lépj ki otthonról, nyiss a társaság felé, ismerkedj, találkozz másokkal. Legfőképp pedig légy vidám, élvezd az életet, a tavaszt, a kikeletet. Érdemes elgondolkodnod, milyen társra is vágysz pontosan, milyen külső és belső tulajdonságokkal ruháznád fel őt. Bármilyen meghívást kapj is mostanában, mindenképpen fogadd el, teremtsd meg magadnak és párodnak az ismerkedés lehetőségét. Angyalod ebben is segít, csak kérned kell őt.

Harmadik angyalkártya

A harmadik angyalkártya üzenete szerint angyalod rendkívül büszke rád, hiszen pontosan arra a spirituális útra léptél, amelyet születésed előtt a lélek kiválasztott erre az életre. Látja a rád váró akadályokat, és segít átlépni rajtuk, melletted áll és mindenben támogat téged. Kezdj új karrierbe, vagy bármilyen új lehetőség elé nézz is, kérheted a segítségét. A legjobb úton haladsz a boldogság és a siker felé. Ne félj kilépni a megszokottságból, a komfortzónából, ez a választott új irány a legjobb lehetőségeket kínálja számodra. A változás energiával, izgalmakkal, új inspirációkkal tölt fel. Néhány kapcsolatod végleg megszakadhat, ne sajnáld, ők már egy másik úton haladnak tovább. Rád újabb ismeretségek, újabb építő kapcsolatok várnak. Csak haladj tovább előre, és ne is nézz vissza. Engedj el mindent, ami visszahúzna.

Negyedik angyalkártya

Ha a negyedik angyalkártyát választottad, kissé rázósabb időszak elé nézel. Angyalod üzenete szerint önmagadat rombolod. Káros szenvedélyed tönkretehet téged. Lehet az a dohányzás, az alkohol, a mértéktelen bulizás vagy evés, rá kell döbbenned, nagyon sokat ártasz vele magadnak. Angyalod folyamatosan azért tesz és dolgozik a háttérben, hogy felhívja rá a figyelmed és segítsen átalakítani az életedet. Pozitív üzeneteivel, sugallataival arra késztet, hogy felhagyj a rossz szokásokkal. Nem véletlenül látsz egyre gyakrabban az egészséges életmóddal kapcsolatos híreket, címszavakat, videókat, vagy bármilyen hasonló üzenetet. Optimizmusodat úgy nyerheted vissza, ha felhagysz a gyengeségekkel, ha nem taszítod magad a mélybe. A függőség csak valamilyen pótlék, rövid ideig fedi el a problémák valódi okát. Ismerd fel, és próbálj meg mielőbb változtatni. Fellélegzel, meglátod.

FORRÁS:http://szorakozzonline.hu


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL