Így alakulnak az asztrális energiák 2019 áprilisában!

Így alakulnak az asztrális energiák 2019 áprilisában!

Az előttünk álló egy hónapban 6 említésre méltó asztrális jelenség fog hatással lenni az életünkre. Jelen lesz a Tűz elem energiája, köszönhetően a Kos és Nyilas csillagjegyeknek, de kifejtik hatásukat még a Föld elem energiáit befolyásolni képes Bika és Bak csillagjegyek. A Víz és Levegő elemek hatása nem lesz jelentős, így ezen jegy szülöttei ne számítsanak mozgalmas napokra.

Április 5-én a Kos jegyében Újhold alakul ki, amely leginkább a szociális életünkre, munkahelyi viszonyainkra lesz hatással, de a hatóságokkal is kapcsolatba kerülhetünk. Amit ilyenkor tehetünk, hogy higgadtak, nyugodtak maradunk, megőrizzük az objektivitásunkat, a türelmünket. Az időszak pozitív hatása abban mutatkozik meg, hogy képesek leszünk változtatni az életünkön, mégpedig a boldogabb utat választva.

Április 10-én a Nyilas jegyében tartózkodó Jupiter retrográd mozgásba kezd, ismét felerősítve a pénzügyeket mozgató energiákat, ezért jobb, ha odafigyelünk a költekezéseinkre, és minden fontos értékünkre, amilyen az egészségünk, vagy a spirituális energiáink. Éppen ezért legyünk óvatosak, elővigyázatosak, ebben az időszakban arra is számítani kell, hogy bizonyos kérdésekben megváltozik a véleményünk, teljesen mást fogunk gondolni bizonyos dolgokról, ami sok szempontból drámai érzelmeket fog kiváltani.

Április 17-én a Vénusz áthalad a Halak jegyén, ami alapján a hónap első felében minden elkövetett hibát, ballépést helyre tudunk hozni, és tiszta vizet önthetünk a pohárba.

Április 19-én a Mérleg jegyében Telihold alakul ki. Ilyenkor arra kell figyelnünk, hogy most azokat a dolgokat, amelyeket egy hónappal ezelőtt nem tudtunk elintézni, azoknak most pontot tehetünk a végükre. Legyünk bátrak és határozottak, így sikerülhet minden.

Április 20-án a Nap belép a Bika jegyébe, így a Bika csillagjegyű személyek életében több különleges dolog is megtörténhet, amelyek lehetnek pozitívak, de bizonyos esetekben akár negatívak is.

Április 21-én a Vénusz áthalad a Halak jegyén, ahonnan tovább lép a Kos jegyébe.Ebben az időszakban is ajánlott óvatosnak lenni, ne döntsünk fontos kérdésekben, és ezt tartsuk be a következő napokban is: április 1-jén, 5-én, 6-án, 8-án, 11-én, 15-én, 17-én, 19-21. között, valamint 24-én és 25-én.


FORRÁS: https://filantropikum.com/igy-alakulnak-az-asztralis-energiak-2019-aprilisaban/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL