Így építsd újra a lelked egy negatív nap után!

Mindannyiunk életében vannak olyan időszakok, amikor jól jönne egy kis szünet, hogy meg tudjunk állni, pihenni, lazítani, megszabadulni a problémáktól. Ha úgy érzed, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok, próbálj egy kicsit másképp élni.

1. Végy egy mély lélegzetet

Eltávolítja az irracionális félelmeket, megnyugtat, kisimítja az arcot. Egy percen keresztül szívd be a levegőt az orrodon, és fújd ki a szádon. Ezáltal megnyugszik a központi idegrendszer. Ismételd meg ötször a gyakorlatot, valahányszor feszült vagy.

2. Nyomd  meg óvatosan a csecsemőmirigyed

Erősíti az immunrendszert, visszaállítja az energiaszintet. Húsz másodpercig óvatosan nyomjad a mellkasodnál, a szegycsont körül, és közben ismételgesd, hogy “minden rendben lesz”.

3. Fürdő sós kényeztetés

Megtisztíthatod az aurád, és fokozatosan visszanyerheted a vitalitásod. Tölts meg egy kádat forró vízzel, tegyél bele 2-3 csésze Himalája sót, kevergesd míg felolvad, majd csepegtess bele levendula illóolajat, és merülj el a kényeztető fürdőben.

4. Égess zsályát

Ezzel könnyedén eltávolíthatod a negatív energiákat. Szükség lesz egy hőálló tálra, és egy csokor zsályára. Tedd a tálba, gyújtsd meg, majd legyezd, hogy a füst be tudja járni az egész lakást. Közben gondolatban engedd el az összes negatív energiát, tisztítsd meg a belsődet.

5. Változtatás a valóságon

Legalábbis gondolatban. Képzeld el, hogy, milyen lenne a számodra ideális élet. Élvezd, tervezz, ábrándozz akár 5-10 percig. Képzelj el egy olyan világot, ahol minden kívánságod teljesül. Tudod, a gondolatoknak teremtő erejük van.

 Szerző: tudasfaja.com


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL