Így hárítsa el a bajokat! -11 napos agyprogramozási projekt a bajok elhárítására-

Így hárítsa el a bajokat!  -11 napos agyprogramozási projekt a bajok elhárítására-

A bajok elhárulását segítő kéztartás: Bal hüvelykujj a jobb gyűrűsujj hegyét érinti. Az ökölbe görbített ujjak külső része egymáshoz simul.

A mudrát a homlok előtt tartsa 5 percig, közben 4-szer mondja el a megerősítést! Ezt követően a mantrát mély belégzés után 13-szor zengesse!

Mantra:lrín;így rezegtesse: lllrrrííínnn.

Mivel megvalósítandó vágyainknak megfelelő új programunk a fizikai világ dolgaira, a csapások, korlátozások, akadályok, gondok, bajok, életpróbák, sorscsapások legyőzésére irányul, a következő módon programozhatjuk tudatos tudatunkat:

Megerősítés: Áradjon felém a bajok elhárulásának rezgése a mai naptól, x településen! Kérem, hogy 11 napon belül íródjon át fizikai világomba a bajok elhárulásának rezgésmintája! Amennyiben jelen inkarnációm sorstendenciáival harmóniában áll, váljon megvalósuló lehetőséggé!

Elsőként a rezgésekben tárolt információ, energetikai minőség behangolása történik (Áradjon felém a bajok elhárulásának rezgése a mai naptól, 2016. október 27-től Budapesten; utóbbi az aktuális időpont és a tartózkodási hely), majd kezdetét veszi („Kérem”) a program letöltése, amely 11 napon belül telepítődik fizikai világunkba.

Mantra-mondatok: Mától elkerül minden veszélyes, kínos vagy kompromittáló helyzet.

Mától elkerül minden szerencsétlenség, támadás, baleset.

11 napi szisztematikus és türelmes, naponkénti gyakorlásra van szüksége ahhoz, hogy az eredményt megtapasztalja. A 11 napig tartó projekt felépítése:

  1. Az 1-3-5-7-9-11. napokon a gyakorlat megkezdése előtt valósítsa meg az önelszigetelést, az érzéki világtól való elfordulást, a befelé nézést, a lélek csendjét, a magányt.

  2. Négy mély ki-és belégzéssel megtisztíthatja tudatát a külső gondolatoktól, érzékbenyomásoktól, s előidézheti a gyakorlatra való teljes összpontosítást.

  3. A kéztartást felvéve mondja el a hozzátartozó megerősítést.

A megadott számnak megfelelő módon ismételje, és mindig a mudrával együtt végezze (a kéztartást a leírt ideig tartsa ki)!

  1. Amint a megerősítést elmondta, a mantrát mély belégzés után az előírtak szerint zengesse!

A többi (5) napon a gyakorlat megkezdése előtt valósítsa meg az önelszigetelést, az érzéki világtól való elfordulást, a befelé nézést, a lélek csendjét, a magányt.

  1. Négy mély ki-és belégzéssel megtisztíthatja tudatát a külső gondolatoktól, érzékbenyomásoktól, s előidézheti a gyakorlatra való teljes összpontosítást.

  2. A kéztartást felvéve mondja el a hozzátartozó mantra-mondatot. 5 percig ismételje, és mindig a mudrával együtt végezze (a kéztartást a leírt ideig tartsa ki)!

Szisztematikusan, türelmesen, naponta gyakoroljon! Reggelente és esténként szánjon néhány (legalább 5) percet a gyakorlásra! Vegye fel a megvalósítandó célnál szereplő kéztartást, majd ismételje néhány percig – teljes hittel és kitartó akarattal – az ott leírt mantra-mondato(ka)t!

A hatást fokozza, ha érzelemdúsan el is képzeli a mantra-mondatban foglaltak megvalósulását.

Egyszerűen, meggyőzően, határozottan –régi hiányérzeteitől, félelmeitől és előítéleteitől mentesen – erőt sugárzóan, lelkesedéssel, szívének minden erejével, erős önbizalommal, tiszta szándékkal, derűlátóan képzelje el, majd mondja ki azokat a szavakat, amelyek felerősítik azt, amit a fizikai világban megnyilvánult formában látni szeretne. Tanuljon meg bízni belső énjében, mert az a vágyai valóra váltására szolgáló manifesztáló erőt korlátlanul és kimeríthetetlenül vonzza be életébe!

Késmárki László:Önfejlesztő kéztartások Ankh kiadó 2016.

https://www.libri.hu/konyv/kesmarki_laszlo.onfejleszto-keztartasok.html


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL