Így léphetsz be a bőség áramlatába! A bőség 9 alaptörvénye

Aki mindig csak kér, de sosem ad, annak ritkán adatik. Előbb adni kell, adni és adni; aztán minden megadatik.

Isteni ajándéknak tekintsd, és ekként használd az anyagi javakat, a tudást és a spirituális bölcsességet! Vágyakozz az isteni után, de ne feledkezz meg embertársaidról!

Amid van, a rászorulónak add, s neked még több adatik, hogy újra adhass, s még akkor is gazdagabb leszel, ha mindent másnak adsz!

Tér és Idő metszéspontjában van az élet forráspontja, a cselekvés középpontja, a legnagyobb erő, akarat, tett központja. E központ a legkiélezettebb helyzetek cselekvési, tetti csúcsa.

E csúcsra felfelé és lefelé mehetünk, de a csúcson nem időzhetünk. Ott alkotni, tenni, feláldozni, szeretni kell egy ezredmásodpercig a leges-leges-legjobban! S utána elvégeztetett az életed, többé már nem lesz újabb csúcs az életben. Várd e csúcsot, készülj rá, de ne siettesd, mert mikor már elhagyod, életed, tüzed, tetted örökre elveszett!

A csodák mindennapi beteljesedéseink által nyittatnak.

A hit manifesztációs állapota, a hit információt energiává, energiát anyaggá transzformáló képességének megértése, „a hit teremtő hatalom” igazságának felismerése, erő és bátorság koncentrációja sodor téged a bőség állapotába.

Ha eléred a törvényt, s az isteni tudás birtokába kerülsz, egy gondolatodra, egy szavadra, akaratodra megmozdul a Föld, elhalmozhatsz bárkit bármivel, csak önmagadnak ne teremts semmit. Foglaljon le annyira a bölcsesség, hogy ne érdekeljen semmi más! Önmagad és az idő múlása sem. Így leszel halhatatlan, mert a törvény nem fog azon, aki maga a TÖRVÉNY.

A szolgálat a szeretet öntőformája. Segíts mindenkin, s akkor a tudás, a természet, a gazdagság, a törvény, a tekintély a lábad előtt hever. Ekkor mindenki istenként tisztel, mert ilyen ember az Isten.

Az önzetlen cselekedet tesz a legboldogabbá. Ezért semmit nem vár az ember, és cserébe mindent megkap.

Késmárki László:Önfejlesztő kéztartások Ankh Kiadó 2016.

https://www.libri.hu/konyv/kesmarki_laszlo.onfejleszto-keztartasok.html


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL