Ima a bőség bevonzásához – nyisd meg szívedet az univerzum gazdagságához

Ima a bőség bevonzásához – nyisd meg szívedet az univerzum gazdagságához

Kedves Olvasóink,

Ma egy különleges imát szeretnék veletek megosztani, amely a bőség és az Univerzum gazdagságának bevonzására szolgál. Ez az ima segít megnyitni a szíveteket és elméteket, hogy fogadni tudjátok az élet minden gazdag ajándékát, legyen szó anyagi, lelki, vagy érzelmi bőségről. Emlékezzetek, az Univerzum bőséges, és készen áll arra, hogy megossza veletek a gazdagságát.

Az Ima:

Mennyei Atyám, a bőség és a szeretet Forrása,

Hálás szívvel fordulok Hozzád, tudva, hogy bőséges szereteted és gondviselésed átöleli életem minden területét. Kérlek, segíts megnyitni elmémet és szívemet, hogy befogadhassam az Univerzum gazdagságát, amelyet oly szeretettel kínálsz.

Kérlek, áraszd rám a bőség áldásait minden formában. Segíts nekem felismerni és megragadni azokat a lehetőségeket, amelyek anyagi jólétet, lelki gazdagságot és érzelmi békét hoznak életembe. Tölts el engem azzal a bizalommal, hogy képes vagyok fogadni és megélni a bőséget minden aspektusában.

Tudom, hogy Te irányítod életem útjait, és hogy minden, ami történik, a legnagyobb jóra irányul. Kérlek, vezess azokon az utakon, ahol a legteljesebb mértékben kibontakoztathatom képességeimet, és ahol a legjobban szolgálhatom a Te akaratodat és az embereket.

Áldd meg gondolataimat, szavaimat és cselekedeteimet, hogy összhangban legyenek a Te bőséges terveiddel. Adj hozzá a bőséghez hálát és alázatot, hogy megoszthassam másokkal azt, amit tőled kapok.

Köszönöm Atyám a szereteted, gondviselésed és irgalmad végtelen forrását. Bizalommal és hittel nézek a jövőbe, tudva, hogy kezedben rejlik minden lehetőség a bőség és a gazdagság megvalósulására!

Ámen.

Ez az ima egy eszköz, amely segít beállítani a gondolataitokat és energiáitokat az Univerzum bőségének fogadására. Ne feledjétek, a bőség nem csak anyagi javakat jelent, hanem a lelki gazdagságot és a szeretetet is. Osszátok meg ezt az imát, hogy mások is átélhessék az Univerzum bőségét és szeretetét. Legyetek nyitottak, fogadók és hálásak minden áldásért, ami az életetekbe érkezik.

Szeretettel és fényben,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével