Ima a Problémák és Nehéz Helyzetek Megoldódásához

Ima a Problémák és Nehéz Helyzetek Megoldódásához

Kedves Olvasó,

Az alábbi imával szeretnék segíteni neked abban, hogy megbirkózz a problémákkal és a nehéz helyzetekkel az életedben. Azért írtam meg ezt az imát, hogy az angyalok segítségét és erejét be tudd vonzani az életedbe.

Az Ima a Problémák és Nehéz Helyzetek Megoldódásához

Drága Mihály Arkangyal, a bátorság és erő angyala, Kérlek, jöjj most hozzám és légy velem ebben az imában, Segíts nekem megoldani a problémákat és a nehéz helyzeteket életemben, És adj erőt, bátorságot és bölcsességet, hogy a helyes döntéseket hozzam.

Kérlek, töltsd fel szívemet és elmémet a gyógyító fényeddel, Hogy elengedjem a félelmet, a szorongást és az aggodalmat, És helyette a szeretet, a hit és a bizalom energiája áradjon be az életembe, Amely segít nekem megtalálni a megoldásokat és a válaszokat.

Kérlek, vezess és támogass engem ebben a folyamatban, Mutasd meg nekem a legjobb utat, hogy átlépjek az akadályokon, És segíts nekem megtanulni a leckéket, amelyeket ezek a helyzetek hoznak, Hogy növekedjek, fejlődjek és tovább lépjek életemben.

Köszönöm, Mihály Arkangyal, hogy velem vagy, És áldásod a problémák és nehéz helyzetek megoldásához vezet, Bízom benned és az angyali segítségben, Miközben tovább haladok ezen a csodálatos utazáson.

Ámen.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK