Íme, a három legerősebb csillagjegy! Meglepetés, hogy ki áll az első helyen!

Íme, a három legerősebb csillagjegy! Meglepetés, hogy ki áll az első helyen!

Bemutatjuk azt a három csillagjegyet, akik lelkileg a legkeményebbek. Jöhet bármilyen nehézség, ők állják a sarat, nem törnek meg a nyomás alatt!

Mind közül a legkeményebb: Halak

Sokakat meglephet, hogy a Halak jegy szülöttei rendelkeznek a legnagyobb lelkierővel, pedig ez a helyzet. Óriási erő lakozik bennük, nem zavarodnak össze a bonyolult élethelyzetekben sem, gyors az észjárásuk, és nagyon tudatosan haladnak a céljaik felé.

A család mindennél fontosabb a számukra, ha muszáj, átlépnek bárkin az érdekükben.

Soha nem csak magukra gondolnak, szeretteik ugyanúgy az első helyen állnak a fontossági rangsorukban. Azért csalókák, mert hajlamosak sajnáltatni magukat, nem félnek olykor elesettnek látszani, felvállalják, ha fájdalmat, vagy keserűséget éreznek, de ilyen helyzetekben is csak a cél lebeg a szemük előtt, amiért mindent megtesznek, ami emberileg lehetséges. Bár nagyon kedvesek és pozitívak, makacsak is, éles helyzetekben megmutatkozik az az arcuk, amit nem mindenki ismer. Hihetetlenül gyorsan átlátják a helyzeteket, jó emberismerők, ezeket a képességeikkel pedig élnek is. Nagyon mélyen érző emberek, de ezt jól titkolják, csak a hozzájuk legközelebb állóknak mutatják meg, mi is van a szívükben. Bármennyire is gyengédek és szeretetéhesek, pontosan tudják, ha kiadnák magukat, azzal sokan visszaélnének.

Az ezüstérmes: Skorpió

Listánk második helyén a Skorpiók állnak. Képesek nagyon hamar megkedveltetni magukat az emberekkel, ha akarják, de tudnak nagyon ridegek és visszafogottak is lenni. Minden attól függ, hogy mi szükséges épp céljuk eléréséhez. A legnehezebb helyzetekben is lehet rájuk számítani, hidegvérük legendás, olyan nyugalmat sugároznak, aminek köszönhetően a legnagyobb slamasztikából is ki tudnak mászni. Akik azonban ismerik őket, tudják, hogy ez csak egy álarc, és legbelül ők is ugyanúgy félnek, mint bárki más. Képesek arra, hogy vágyaikat és érzéseiket félre téve, háttérbe szorítva dolgozzanak, mindent alá tudnak rendelni terveik megvalósításának érdekében. Akik akadályozzák, vagy visszatartják, nem maradnak sokáig a közelükben: Egy szempillantás alatt szakítanak meg kapcsolatokat, ha úgy érzik, megbántották, vagy akadályozták őket. Nagyobb erőt, önbizalmat, és nyugalmat tudnak árasztani magukból, mint amivel valójában rendelkeznek, ennek segítségével sok helyzetből győztesen jönnek ki.

A Skorpió mindig a legrosszabbra készül, és igyekeznek elkerülni a csalódásokat, ezért nagyon erős “falakat” húznak fel a szívük köré, amiket áttörni embert próbáló feladat.

Akinek azonban sikerül, hűséges és szenvedélyes barátot/párt talál bennük. Soha nem pihennek, úgy vélik, az embernek mindig van valami dolga. Számtalanszor érzik magukat fáradtnak a hatalmas tempó miatt, amit saját maguknak diktálnak, ez azonban nem látszik rajtuk, mindig tettre késznek és energikusnak látszanak.

A bronzérmes: Kos

A Kosokban elképesztő tettvágy és akaraterő dolgozik, erős személyiséggel rendelkeznek, érdekérvényesítő képességük közismert. Ugyanakkor türelmetlenek, és hajlamosak túlzásokba esni, ezzel a két negatív tulajdonságukkal egész életükön át küzdenek.

Hihetetlenül gyorsan tanulnak, szélvészgyorsan képesek dolgozni, intelligensek, és mindenre van tervük.

Nem könnyű velük együtt dolgozni, mert munkatársaiktól is megkövetelik az általuk diktált gyors tempót. A nyomás alatt nem törnek meg, épp ellenkezőleg: motiválóan hat rájuk, a nehéz helyzetekben pedig akaraterejük és gyors döntéseik gyakran segítenek nekik. Idegeik acélból vannak, gyakorlatilag lehetetlen őket kibillenteni, vagy elterelni céljaiktól. Gyorsak, okosak, és akaratosak, igazi harcosok, akik sosem adják fel.

forrás: https://bidista.com/ime-a-harom-legerosebb-csillagjegy-meglepetes-hogy-ki-all-az-elso-helyen/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL