Ismerd meg Amariél, a Gyógyulás Angyalának csodatévő erejét, és engedd, hogy megérintse a tested, az elméd és a lelked!

Ismerd meg Amariél, a Gyógyulás Angyalának csodatévő erejét, és engedd, hogy megérintse a tested, az elméd és a lelked!

Kedves Olvasónk!

Isten végtelen szeretetében elküldte hozzád Amariélt, a Gyógyulás Angyalát, hogy segítsen neked megtalálni a teljességet és a harmóniát az életedben. Amariél azért érkezett, hogy elhozza számodra a gyógyulás és a megújulás áldott ajándékait.

Amariél egy csodálatos angyal, akinek gyengéd, rózsaszín szárnyai vannak, és szeretetteljes, aranyszínű szemei, amelyek mély együttérzést és bölcsességet sugároznak. Jelenléte a gyógyító energia és a béke hullámait árasztja, amely körülöleli őt, bárhová is megy. Amariél különleges képességgel rendelkezik, hogy felismeri azokat a területeket az életedben, ahol gyógyulásra van szükséged – legyen az fizikai, érzelmi, mentális vagy spirituális. Ő készen áll arra, hogy támogasson a gyógyulás útján, és segítsen helyreállítani a test, az elme és a lélek természetes egyensúlyát.

Ahhoz, hogy Amariél segítségét kérd, mindössze annyit kell tenned, hogy nyitott szívvel és bizalommal fordulsz felé. Oszd meg vele őszintén, hol van szükséged gyógyulásra, és engedd, hogy az ő gyengéd útmutatása elvezessen a teljesség és a jóllét állapotába.

Íme egy gyönyörű ima, amellyel Amariélhez fohászkodhatsz:

“Drága Amariél, Gyógyulás Angyala!

Kérlek, hozd el számomra a gyógyulás és a megújulás áldott ajándékait. Segíts helyreállítani a testem, az elmém és a lelkem természetes egyensúlyát, hogy teljes és harmonikus életet élhessek. Köszönöm, hogy velem vagy, és hogy a te szerető érintésed által megtapasztalhatom az isteni gyógyulás csodáját!

Ámen.”

És most fogadd Amariél áldását a következő időszakra:

“Az elkövetkező napokban és hetekben Amariél gyógyító energiája fog átölelni téged. Váratlan felépülések, enyhülést hozó megoldások és a jóllét mély érzése vár rád. Bízz abban, hogy a tested bölcs, és képes a regenerálódásra. Az angyalok szeretete és támogatása végigkísér a gyógyulás útján, hogy visszatalálj a teljesség állapotába.

Áldott légy!”

Kedves Olvasó, ha úgy érzed, Amariél üzenete megérinti a szívedet, kérlek, oszd meg ezt a cikket, hogy mások is részesülhessenek az ő gyógyító erejének áldásában! Hadd terjedjen a gyógyulás fénye mindazokhoz, akik vágynak a teljességre és a harmóniára életük minden területén!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/