Ismerd meg Ezrielt, az Isteni Vezetés Angyalát, és engedd, hogy elvezessen életed magasabb célja felé!

Ismerd meg Ezrielt, az Isteni Vezetés Angyalát, és engedd, hogy elvezessen életed magasabb célja felé!

Kedves Olvasónk!

A Mennyei Birodalom elküldte hozzád Ezrielt, az Isteni Vezetés Angyalát, hogy segítsen neked megtalálni és beteljesíteni életed valódi küldetését. Ezriel azért érkezett, hogy fényt hozzon az utadra, és elvezessen a belső bölcsesség és a magasabb célok felé.

Ezriel egy lenyűgöző angyal, akinek ragyogó, ezüstös szárnyai vannak, és mély, bíborszínű szemei, amelyek az isteni igazságot és a végtelen lehetőségeket tükrözik. Jelenléte a tiszta intuíció és a magasztos inspiráció energiáját hozza magával, amely beragyogja az utat előtted. Ezriel különleges képességgel rendelkezik, hogy segít neked felismerni és követni a benned rejlő isteni bölcsességet, és ráhangolódni a lelked legmélyebb vágyaira. Legyen szó hivatásról, életcélról vagy spirituális fejlődésről, Ezriel készen áll, hogy támogasson és elvezessen a legmagasabb potenciálod kibontakoztatásához.

Ahhoz, hogy Ezriel segítségét kérd, mindössze annyit kell tenned, hogy csendben befelé fordulsz, és nyitott szívvel figyelsz a belső hangodra. Engedd, hogy Ezriel szerető útmutatása áthassa az intuíciódat, és megmutassa az utat életed valódi célja felé.

Íme egy gyönyörű ima, amellyel Ezrielhez fohászkodhatsz:

“Drága Ezriel, Isteni Vezetés Angyala! Kérlek, segíts nekem ráhangolódni a bennem rejlő isteni bölcsességre, és megtalálni életem magasabb célját. Vezess rá a tiszta intuíció és az inspiráció útjára, hogy felismerhessem és beteljesíthessem küldetésemet. Köszönöm, hogy velem vagy, és hogy a te szerető útmutatásoddal rátalálhatok a lelkem valódi ösvényére.

Ámen.”

És most fogadd Ezriel áldását a következő időszakra:

“Az elkövetkező napokban és hetekben Ezriel fénye fog vezetni téged. Váratlan felismerések, mélyről jövő megérzések és inspiráló lehetőségek tárulnak fel előtted, amelyek közelebb visznek életed valódi értelméhez. Bízz a benned rejlő isteni bölcsességben, és kövesd bátran a szíved hívását. Az angyalok szeretete és támogatása mindig veled lesz ezen a magasztos utazáson. Áldott légy!”

Kedves Olvasó, ha úgy érzed, Ezriel üzenete visszhangra talál a lelkedben, kérlek, oszd meg ezt a cikket, hogy mások is részesülhessenek az ő útmutató erejének áldásában! Hadd terjedjen az isteni inspiráció fénye mindazokhoz, akik vágynak arra, hogy felismerjék és beteljesítsék életük valódi célját.

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/