Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg

Életünkben az egyik legfontosabb dolog siker és a pénz! Ez a Mandala elhozza életedbe az anyagi bőséget, a jólétet és a sikert!

Fogadd szeretettel és add tovább a segítő Mandala átható erejét!

Ha hiszel a mandalák erejében, abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak a segítő szándékú angyalok, akkor oszd meg ezt a képet!

Drága Lelki Utazótársaim!

Megérkezett a Siker és Anyagi Bőség Mandalája, hogy feltöltse életünket áldásokkal! Ez a mandala a bőség, a prosperitás és a siker energiáit hordozza, és amikor elfogadjuk és megosztjuk, lehetővé tesszük, hogy ezek az energiák áradjanak életünkbe. Kérlek, ne szakítsd meg az útját, mert minél többször jelenik meg, annál nagyobb áldást tartogat!

A Siker és Anyagi Bőség Mandalája középpontjában a bőség szimbóluma ragyog, sugárzó fényével betöltve az egész mandalát. Képzeld el, hogy a mandala ott van a szívedben, és ahogy azonosulsz vele, érzed, ahogy a bőség és a siker energiái átjárják a testét, és betöltik a lelkedet.

Csatlakozz hozzám ebben a közös imában:

“Drága Angyalok, elfogadom a Siker és Anyagi Bőség Mandalájának áldásait. Segítsetek, hogy a bőség és a siker fénye átjárjon, és segítsen az életem minden területén. Hadd osszam meg ezt a mandalát, és hadd terjesszem a bőség és a siker áldásait a világban. Ámen.”

A mandala és az ima eszközök, amelyek segítenek a bőség és a siker útján. De ne feledd, a te hited, a te szándékod, és a te tetteid azok, amelyek meghozzák a változást.

Fogadd el a Siker és Anyagi Bőség Mandaláját, oszd meg a világgal, és lásd, hogy a bőség és a siker energiái hogyan munkálkodnak benned és körülötted!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL