Január 10. Telihold: A 2020-as év első nagy asztrális eseménye!

Január 10. Telihold: A 2020-as év első nagy asztrális eseménye!

A Telihold a legtöbb emberre hatással van, azonban a január 10-i Rák jegyében kialakuló Telihold azokra is kiemelkedő hatással lesz, akik eddig csak legyintettek az egész témára. Érdemes ezen a napon sokkal óvatosabbnak és megértőbbnek lenni, másokkal és önmagunkkal is. A Telihold január 10-én este 20:22-kor teljesedik ki.

Ha nem lenne elég a Hold energetikai hatása, érdemes azt is tudni, hogy a Nap a Bak jegyében jár, így ez is feszültséget és türelmetlenséget idézhet elő. Lelkileg sokkal érzékenyebbek leszünk, mindenre azonnal reagálunk, és igen erős lelki kötelékek alakulhatnak ki ebben az időszakban. Ne próbáljuk visszafogni magunk, inkább hallgassunk a szívünk szavára, és adjuk át magunk a jóleső érzéseknek. Ne pazaroljuk az energiánkat arra, hogy elnyomjuk az érzéseinket, inkább adjunk hangot mind a negatív, mind pedig a pozitív érzéseknek.

Nézzük, hogyan milyen hatással lesz a csillagjegyekre a Telihold különleges energiája:

Kos

Különös emlékek, nem sejtett családi titkok, eddig meg nem oldott problémák bukkanhatnak a felszínre. Ha eddig csak hanyagoltad egy bizonyos ügy megoldását, akkor most nyugodtan nekifoghatsz, hiszen ebben az időszakban minden sokkal könnyebben fog menni. Nyugodtan bevállalhatod most a házvásárlást, de akár a munkahelyváltást is.

Bika

Az Uránusz hatására most egy kicsit más szemszögből szemléled a világot, így sokkal könnyebben meg tudod hozni a nehéz döntéseket is. Sokkal türelmesebb vagy, és adott helyzetben jobban tudsz alkalmazkodni. Változásokra számíthatsz az üzleti és a magánéletedben is, egy olyan személlyel fogsz találkozni, aki igen nagy hatással lesz rád.

Ikrek

Ez a megvilágosodás ideje lesz számodra, olyan dolgokat fogsz elfogadni, amelyek ellen mindig is tiltakoztál. Rá fogsz jönni, hogy jobb, ha a saját döntéseid szerint cselekszel, és nem mások befolyása alapján alakítod az életed. Sokkal értékesebbnek fogod érezni magad, mint eddig valaha, végre rájössz, hogy neked is kijár a jóból. Változásra számíthatsz a párkapcsolatodban, de a pénzügyeid is jobban fognak alakulni, mint eddig.

Rák

A Rákok számára a január 10-i Telihold egy igen karmikus eseményt hozhat. Most egy csomó olyan dolgot fogsz megérteni, ami eddig fejtörést okozott. Rájössz, hogy mi miért történt eddig az életedben, és várakozással tekintesz a jövő kínálta lehetőségek elé. Soha ne bánkódj a múltban történt dolgok miatt, inkább tanulj a hibáidból, és lépj tovább.

Oroszlán

Ez az újjászületés ideje lesz számodra, végre belátod, hogy nem kell mindig te legyél a középpontban, és nem irányíthatsz mindent magad körül. Egy szellemi feltöltődés lesz számodra ez a Telihold, belátod, hogy a sikeresség nem feltétlenül a hatalommal áll összefüggésben, hanem sokkal inkább a kedvességgel, az együttérzéssel és a segítőkészséggel.

Szűz

Új barátokra teszel szert, akik segítségedre lesznek az üzleti életben, így sokkal könnyebben meg fogsz tudni küzdeni a problémákkal. A Telihold utáni időszakban azonban egy igen jó barátodtól kell majd megválj, aki lehetséges, hogy egy távoli országba költözik, és ez igencsak megvisel majd. Egy külföldi utazás váratlan lehetőségeket tartogat számodra, légy nyitott és figyelmes.

Mérleg

A karriered területén számíthatsz nagyobb változásra, főleg, ha már egy ideje gondolkozol azon, hogy jó lenne valami teljesen mást csinálni. Ha önálló tevékenységbe akarsz belekezdeni, ne gondolkozz tovább, most nyugodtan belevághatsz. Az előrejelzések szerint úgy néz ki, hogy pénz áll a házhoz, éppen ezért olyan dolgokba is befektethetsz, amibe eddig nem mertél.

Skorpió

Egy külföldi utazás, vagy külföldre való költözés hangulata járja be most a napjaidat. Ha már rég fontolgatod, hogy egy kedvelt távoli országba utazol, ne habozz tovább, vedd meg a repülőjegyet. Most sokkal könnyebben fognak menni a tárgyalások, és a hivatalos ügyek intézése is, előtérbe kerül a racionális éned.

Nyilas

Jelentős változásokat hoz számodra a Telihold, egy nagyobb pénzösszegre fogsz szert tenni, amely nagyban megkönnyíti az életed. A szakmai életben is egy váratlan hírrel fogsz szembesülni, ami teljes mértékben felborítja az eddigi kiszámíthatóságot, monotóniát. Fogadd el a változásokat, próbálj minél együttműködőbb lenni.

Bak

Nagyon kiegyensúlyozottá tesz a január 10-i Telihold, úgy tűnik, hogy számos problémás kérdés rendeződni fog most az életedben. Végre sokkal nyugodtabb napok várnak rád, és derűsebben tekintesz a jövő felé. Elrendezed magadban a múltbeli tévedéseket, többé nem rágódsz azon, ami már megtörtént, és a szerelmi életedben is minden a legnagyobb rendben lesz.

Vízöntő

Szakmai és egészségügyi szempontból fog befolyásolni a január 10-i Telihold. A siker és a beteljesülés ideje lesz számodra, de tudomásodra fog jutni, hogy az egyik kollégád a hátad mögött mindent elkövet annak érdekében, hogy keresztbe tegyen neked. Jó, ha új terveidről egyelőre nem beszélsz se a kollégáidnak, se a főnöködnek, hagyj egy kis időt rá, hogy beérjenek a dolgok.

Halak

Ez a Telihold nagy hatással lesz a szerelmi életedre, ha tartós párkapcsolatban élsz, most egy új szakasz kezdődhet az életetekben. Ha viszont egyedülálló vagy, akkor végre rátalálsz a másik feledre. Szakmailag nagyon sikeres leszel, de fordulást hozhat az életedben az is, hogy a hobbid lesz az új megélhetési forrásod. Minden csak rajtad múlik, határozd el, hogy mit szeretnél, és tégy egy nagy lépést a boldogságod felé.


forrás: https://filantropikum.com/januar-10-telihold-a-2020-as-ev-elso-nagy-asztralis-esemenye/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL