Január 21-én Szuperhold lesz, amelynek rendkívüli hatása lesz minden ember életére!

Január 21-én Szuperhold lesz, amelynek rendkívüli hatása lesz minden ember életére!

Január 20-21-én teljes Holdfogyatkozás és Telihold fog kialakulni az Oroszlán jegyében. Ezt a jelenséget az asztrológusok Szuperholdnak nevezik, amely misztikus hatással lesz az életünkre.

A hétfőn létrejövő teljes Holdfogyatkozás látható lesz Európában is, Magyarországon hajnali 6 óra 18 perckor lehet majd megfigyelni ezt az égi jelenséget. A mostani Holdfogyatkozás és egyben Telihold sok helyen úgy jelenik meg, mint Vérhold, hiszen a napfény hatására a fogyatkozó hold vöröses, narancssárgás színezetet kap.

Mivel a Hold januárban van a legközelebb a Földhöz, ezért ilyenkor nagyobbnak, grandiózusabbnak érzékeljük, amely még ráadásul ragyogóbban fog világítani is, természetesen, ha a felhők nem takarják el. Január 21-én a Hold 357 728 km-re közelíti meg a Földet. Itt kell megjegyezni azt is, hogy a következő, Európában is látható Holdfogyatkozásra 2021-ben fog sor kerülni.

Ezoterikus szempontból a január 21-i Telihold, amely a Bak jegyében alakul ki, arraösztönöz majd, hogy teremtsük meg az életünkben az egyensúlyt, fogadjuk el úgy önmagunkat, ahogyan vagyunk, és higgyük el azt, értékes és egyedi emberek vagyunk, akikre a világnak szüksége van.

Ugyanakkor, a Holdfogyatkozás révén megszabadulhatunk a múltban történt lelki sérüléseinktől, a félelmeinktől, mindattól a negatív dolgoktól, amelyek a szívünket nyomják, és ezáltal rátalálhatunk a harmónia útjára.

Szóval itt az ideje annak, hogy elfogadjuk, szeressük önmagunkat, mert minden ebből indul ki. Tudatosítsuk azt, hogy értékesek vagyunk, fejezzük ki az érzéseinket, a véleményünket, mert csak így lelhetjük meg a lelki békénket a következő időszakban, amikor a türelmünket próbára tehetik, sőt, támadásoknak is ki lehetünk téve, de tartsunk ki, legyünk rugalmasak, és mielőtt bármilyen döntést hoznánk, gondoljunk át mindent kétszer.


FORRÁS: http://filantropikum.com/januar-21-en-szuperhold-lesz-amelynek-rendkivuli-hatasa-lesz-minden-ember-eletere/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL