Január 6. telihold: Elengedni régi önmagunkat

Január 6. telihold: Elengedni régi önmagunkat

Itt az év eleje, a tervezések időszaka! Talán már te is elgondolkodtál azon, hogy ideje irányt adni az életednek. Amíg nincsenek saját, határozott terveid, addig valószínüleg más emberek céljaiért dolgozol. Ha úgy érzed, itt az idő a változáshoz, akkor a januári telihold segítségedre lehet.

Az energiák arra bíztatnak, hogy engedd el régi, elnyűtt önmagadat és kezdd az évet tiszta lappal. Felejtsd el, aki eddig voltál! Felejtsd el, a múltban milyen életet éltél!

Nem az vagy, aki egykoron voltál! Az vagy, akinek hiszed magad!

Ideje felismerni, hogy képes vagy bármire és alakíthatod az életedet úgy, ahogy mindig is szeretted volna. Ha az út elején vagy, akkor fogadd el, hogy időre van szükséged, míg az érzéseid is átalakulnak az új gondolataidnak megfelelően! De ha nem adod fel menet közben, biztosan meg fogod kapni, amiért útnak indultál!

Itt az idő a figyelmedet a külvilágról a belső világodra irányítani. Vajon mire vágyik a lelked? Mi az, amit tiszta szívedből magadnak kívánsz?

Nem baj, ha nem látod a “hogyant”, menet közben meg fogod kapni hozzá a megfelelő eszközöket! Csak indulj el végre az álmaid felé vezető úton. Tégy meg minden nap legalább egy lépést. Sokkal jobb lassan haladni, mint el sem indulni.

Bármi is vesz körbe, bármi is van a világban, a céljaidat elérheted, ha mersz a nyomukba eredni. Elképzelhető, hogy néha újra kell tervezned, mert nem várt akadályok gördülnek utadba, de hidd el, ezek is csupán megoldandó feladatok, leckék. Az élet sokszor tesz próbára: -Valóban akarod, amiért útnak indultál?

Ha igen, akkor nem fog eltántorítani egy-egy akadály vagy rosszindulatú kritika! Itt az idő megtanulni a megérzéseidre hallgatni! Nálad jobban senki nem tudhatja, mire van szükséged! A többi ember csupán a saját tapasztalatait oszthatja meg veled, de nem biztos, hogy az ő útja a te utad is. Éppen ezért a döntéseidet a szíveddel érdemes meghozni. Ha képes vagy felelősséget vállalni, akkor megértél arra, hogy boldog, sikeres életet élj!

2023-ban egy új időszak kezdődik, a te számodra is. Most eldöntheted, mivel töltöd meg a napjaidat. A céljaidért dolgozol, vagy hagyod, hogy tovább sodorjon az ár.

Tudatosítsd magadban, hogy határtalan teremtő erővel rendelkezel, és ha képes vagy elengedni azt a képet, amit a múltban magadról kialakítottál, akkor bárkivé válhatsz, és bármilyen életet élhetsz a jövőben! Én tudom, hogy képes vagy rá! Sikeres, boldog évet kívánok!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)

Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL