Január 6. Újhold – Szeresd Önmagad!

Január 6. Újhold – Szeresd Önmagad

Az idei év számtalan meglepetést tartogat számunkra, az egészen biztos. Ugyankkor azt is tudom, hogy sosem volt ekkora lehetőségünk arra, hogy végre élhessük az álmainkat.

Talán már mindenki érzi az új év energiáit, tele vagyunk célokkal, tele vagyunk reménnyel.

Én arra bíztatok mindenkit, hogy ne adja fel az első akadálynál! Amikor azt érzed, hogy az élet keresztbe húzza a számításaidat, akkor is tarts ki! Hidd el, nem azért teszi, mert vissza kell fordulnod. Azért vannak az akadályok, hogy megmutassák Neked, mit kell még helyretenni magadban. Ugyanis, ha az adott területen nem lennének blokkjaid, nem vennéd észre a problémákat. Hidd el, egyelőre szükséged van a megoldandó feladatok ajándékaira. Ne idegeskedj, ne stresszelj, csak fogadd el a jelenlétét. Lehet, hogy pont az elfogadás leckéje a tét.

Légy türelmes Önmagaddal. Hidd el, semmi nem tesz boldogabbá, mint amikor megbékélsz saját lényeddel! Hiszen senki másért nem tartozol felelősséggel. A Te feladatod az, hogy megtaláld a helyed a világban. A Te feladatod az, hogy szeresd, becsüld és tiszteld az életedet. Ha így teszel, az élet is szeretni, becsülni és tisztelni fog Téged!

Ha megtalálod a harmóniát, és szereted magadat, akkor leszel képes mást is feltételek nélkül szeretni. Addig függeni fogsz másoktól, és azt várod, hogy ők tegyenek boldoggá.

Meg kell tapasztalnod azt, hogy a boldogság Benned van. Te csak akkor tudod jól érezni magad mások társaságában, ha a boldogság érzése ott van a lelkedben.

Ha csak akkor tudsz mosolyogni és felhőtlen lenni, amikor valaki a közeledben van, azt függőségnek nevezik, nem boldogságnak.

Így arra kérlek az év elején, szeresd magad napról-napra jobban. Hidd el, egy egyedi, megismételhetetlen csoda vagy. Amit Te tudsz nyújtani a világnak, arra senki más nem képes Rajtad kívül. A létnek szüksége van Rád!

De leginkább önmagadnak hiányzol, amikor a megfelelési kényszertől vezérelve feladod az egyéniségedet… Egyre rosszabbul érzed magad a bőrödben.

De hidd el, aki valóban szeret, az a lényedet szereti. Mindig légy önmagad, mert akkor tudja a másik, mire számíthat.

Azt kívánom Neked, hogy az idei évben el tudd hinni végre, hogy Te vagy a legfontosabb! Azt kívánom, hogy légy laza, és váltsd valóra az összes álmodat, mert megérdemled! Tiszta szívemből kívánom!


Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:
https://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.htmlKövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:
kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL