Jeremiás arkangyal napi üzenete: a csodás változás már megkezdődött az életedben! Ragyogó jövő áll előtted!

Jeremiás arkangyal napi üzenete: a csodás változás már megkezdődött az életedben! Ragyogó jövő áll előtted!

Öleld át az életedben kezdődő csodálatos változást!

Drága Fénylény!

Ma Jeremiás arkangyal lép elő, hogy egy gyönyörű üzenetet hozzon számodra. Érzed már a levegőben vibráló izgalmat? Ez nem más, mint az életedben most kibontakozó csodálatos változás energiája!

Jeremiás azt suttogja, hogy bár talán még nem látod tisztán, de hidd el, a metamorfózis már elkezdődött. Mint ahogy a pillangó sem tudja, milyen gyönyörű szárnyai lesznek, amíg a bábban van, te sem láthatod még teljes egészében azt a csodát, amivé válsz.

Az Univerzum most egy varázslatos átalakulást indított el az életedben. Lehet, hogy apró jelekben mutatkozik meg – egy váratlan lehetőség, egy új ötlet, vagy egy hirtelen jött felismerés formájában. Figyelj ezekre a jelekre, mert mind azt üzenik: valami rendkívüli van készülőben!

Jeremiás arra kér, hogy bízz ebben a folyamatban. Engedd el a régi félelmeidet és kétségeidet. Azok már nem szolgálnak téged. Helyette nyisd ki a szíved és az elméd az új lehetőségek előtt. Az angyalok látják, milyen ragyogó jövő vár rád, és alig várják, hogy te is megtapasztald.

Ma este, mielőtt elalszol, kérd meg Jeremiás arkangyalt, hogy álmodban mutassa meg neked ennek a csodás változásnak egy kis szeletét. Ébredéskor pedig indulj el a napodba azzal a tudattal, hogy valami igazán különleges van kibontakozóban az életedben.

Emlékezz: te vagy saját életed társalkotója az Univerzummal. Jeremiás arkangyal és az angyali seregek melletted állnak, támogatnak és vezetnek ezen az izgalmas úton. Engedd, hogy átjárjon a változás pozitív energiája, és lépj be bátran ebbe az új, ragyogó korszakba!

Szeretettel és égi áldással,
Jeremiás arkangyal és az Angyalok

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/