Jophiel Arkangyal védelmező imája segít a nehéz időkben

Jophiel Arkangyal védelmező imája segít a nehéz időkben

Kedves Olvasónk!

Ma egy különleges üzenetet hoztam neked egyenesen az angyalok birodalmából. Jophiel arkangyal, a megvilágosodás és az isteni bölcsesség hordozója egy csodálatos ajándékot tartogat számodra: az ő védelmező imáját, amely megóvja és segíti mindazokat, akiket kiválaszt, és akik tiszta szívvel hisznek benne.

Jophiel arkangyal azt üzeni neked, hogy nyisd meg a szíved az ő energiája előtt, és engedd, hogy az isteni fény beragyogja az egész lényedet! Ha őszintén és teljes hittel mondod el az ő védelmező imáját, az arkangyal ereje veled lesz, és csodálatos változásokat hoz az életedbe!

Ismételd magadban naponta többször Jophiel arkangyal védelmező imáját, és engedd, hogy a szavak ereje átjárja a tudatodat és a lelkedet:

“Jophiel arkangyal, te az isteni bölcsesség és megvilágosodás hordozója, kérlek, jöjj most hozzám, és részesíts a kegyelmedben! Vedd körül a lényemet a védelmező energiáddal, és segíts, hogy megnyílhassak a bennem rejlő isteni fényre. Vezess az utamon, és adj erőt, hogy a legjobbat hozhassam ki magamból. A te vezetéseddel és oltalmaddal bátran szembenézhetek minden kihívással. Köszönöm, hogy mellettem állsz, és mindig számíthatok rád!

Ámen.”

Most pedig fogadd Jophiel arkangyal áldását:

“Az isteni bölcsesség fénye most beragyogja az egész lényedet, és felemeli a tudatodat. Jophiel arkangyal kegyelme és védelme kísér téged utadon, és segít, hogy felismerd a benned rejlő csodálatos lehetőségeket. Az ő energiája most átjárja az életed minden területét, és vonzza hozzád a bőséget, a szeretetet és a sikert. Nyisd meg a szíved, és fogadd be ezt a csodálatos áldást! Áldott légy!”

Jophiel arkangyal a következő üzenetet hozza számodra a közeljövőre vonatkozóan:

A következő időszakban hatalmas áttörések várnak rád lelki és szellemi szinten egyaránt. Az arkangyal fénye megvilágítja előtted az utat, és segít, hogy rátalálj a benned rejlő isteni bölcsességre. Hallgass a belső hangodra, és kövesd a megérzéseidet, mert ezek Jophiel arkangyal üzenetei a számodra! Bízz magadban és az isteni vezetésben, és bátran tedd meg a következő lépéseket az áloméletedhez vezető úton.

Engedd, hogy Jophiel arkangyal védelmező imája most megérintse a szívedet, és vonzd magadhoz mindazt a csodát, amit az élet tartogat a számodra! Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is, hogy ők is részesülhessenek az arkangyal áldásában!

Szeretettel, Az Angyalok Üzenete csapata

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/