Július 27: TELIHOLD – Az akaraterőnk felélesztése

Ha úgy érzed, hogy az utóbbi időben nem volt erőd változtatni egy olyan helyzeten, ami inkább fájdalmat okoz, mintsem örömöt, akkor itt az ideje lépned! A telihold most bátorsággal, elszántsággal, kitartással és erővel ruházhat fel.

Ha többször szerettél volna lépni a múltban, de belefáradtál a próbálkozásba, akkor változtass azon, ahogy a helyzetet szemléled.

Valójában semmi sem jó vagy rossz, minden csupán nézőpont kérdése.

Nem azért kell döntened, mert a sors kegyetlen Veled… Meg kell tanulnod felvállalni a felelősséget a sorsodért. El kell fogadnod, hogy azért kerültél ebbe a helyzetbe, mert így akartad! A döntéseidet Te hoztad, Te formáltál minden eseményt.

Itt az ideje új döntéseket hozni! Akkor is, ha túl nagynak érzed a felelősségét! Hidd el, nem az a rossz, ha később úgy érzed, nem megfelelően döntöttél, hiszen bármikor továbbléphetsz újra. A kegyetlenség az, ha önszántadból beleragadsz olyan helyzetekben, amik nem építik, hanem rombolják a személyiségedet. Ez az önsorsrontás legkegyetlenebb formája.

A harag, a kétségbeesés, a bánat felgyülemlik a szívedben, és elkezded felemészteni magad. Ha a jelen pillanatra figyelsz, megtalálod az örömet életedben, és mersz olyan döntéseket hozni, hogy kilépsz a méltatlan helyzetekből, a méreg távozni kezd lelkedből.

Ha nincs szeretet és hála a szívedben, a világ zűrzavarossá és értelmetlenné válik. Ilyenkor a körülőtted lévő embereket is idegennek érzed.

Ha nyitott vagy a változásra, a világra, felvállalod sebezhetőségedet és őszinte vagy önmagaddal, észre fogod venni, hogy minden esemény Téged szolgál. Olyan emberekkel találkozol, akikben a segítő szándékot fedezed fel. Észreveszed majd, hogy a megoldások ott vannak körülőtted. Ha kérdezel, megérkeznek a válaszok.

Ha megbékélsz magaddal és az önelfogadás lépcsőjén egy magasabb szintre lépsz, közelebb tudnak kerülni Hozzád mások, és észre fogod venni, hogy úgy szeretnek, ahogy vagy…Önmagadért…

Szeresd magad annak ellenére, hogy nem vagy tökéletes! Talán nem támad Benned együttérzés Önmagad iránt, amíg az élettel küszködsz? Segítesz a körülőtted élőkön, magaddal pedig kegyetlenül bánsz.

Amíg nem vagy hajlandó szeretni és elfogadni magad, és mások szükségletei fontosabbak a sajátodnál, addig boldogtalan maradsz.

Amíg nem engeded bele magad egy olyan helyzetbe, ahol megbecsülést és szeretetet kapsz, addig szenvedni fogsz. És ez mind-mind a saját döntésed!

Most tanuld meg félresöpörni mindazt, amit azok mondanak, akik nem ismernek. Ha kritizálnak, az azt jelenti, valamivel magadra vontad a figyelmet. Csak légy magabiztos, és menj tovább az úton! Ez a Te életed, senkinek nem kell megértenie Rajtad kívül!

Szedd össze most minden bátorságodat, erődet és akaratodat, és dönts végre egy boldog élet mellett!

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve (https://elozoeletek.blogspot.hu)  Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL