Június 29. Újhold: Élvezd az életet!

Június 29. Újhold: Élvezd az életet!

Bízom benne, hogy egy ideje már a lelki fejlődés útját járod, és önmagad megismerésén dolgozol. Olyan sokan kérdezik, hogy “- Mikor lesz már végre vége ennek az útnak? Még mindig mélyebbre kell ásni magamban?” Én azt gondolom, ezt a belső munkát egy életen át végezni kell. Ha elérünk egy bizonyos szintet, ott megpihenünk, aztán megyünk tovább. Folyamatosan van életünknek legalább egy területe, amivel érdemes behatóbban foglalkoznunk.

Boldog vagy? Bőségben élsz? Egészséges vagy? Harmonikusak a kapcsolataid? Megbecsülik a munkádat? Biztonságban érzed magad? Szereted önmagad feltételek nélkül? 

Ha felteszed magadnak ezeket a kérdéseket, talán tudni fogod, merre tovább. De az, hogy folyamatosan dolgozunk önmagunkon, nem jelenti azt, hogy ne élvezhetnénk az életet. kizárólag akkor foglalkozzunk a problémákkal, amikor a megoldáson dolgozunk, a nap többi részében engedjük el. Attól soha egyetlen gondunk sem oldódott meg, hogy naphosszat rágódtunk rajta.

Ha önfeledt, boldog vagy, élvezed az életet, akkor csupa pozitív dolgot vonzol, vagyis a megoldások is sokkal könnyebben, gyorsabban találnak rád.

Feszít valami mélyen belül? Ülj ki egy tó partjára, nézd meg a napfelkeltét, csendesítsd le a gondolataidat, és add át magad a természet lágy ölelésének. légy ott a jelenben. Ne rágódj olyan dolgokon, amik elmúltak, és ne aggódj a jövőn. Csak élvezd a jelent! Észreveszed majd, mennyire feltölt, ha megéled a pillanatot. Ha jól érzed magad, más döntéseket fogsz hozni, amik a javadat szolgálják. Merj boldog lenni, élvezd az életet! Bármi is vesz körbe, az nem ok arra, hogy boldogtalanságban élj. Gyászold meg a régi érzéseket és engedd el őket!

A legfontosabb az, hogy elfogadást és feltétel nélküli szeretetet gyakorolj önmagad felé. Ha így teszel, kinyílik a világ és azt fogod érezni, hogy nem áldozata, hanem tudatos irányítója vagy életednek. Az újhold energiája ebben segít most neked! Használd ki a lehetőségeket!

Újhold meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=RGe-mYLFiCE&t=990s

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen:  (http://elozoeletek.blogspot.com)


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL